Ben jij een startende ondernemer die dolgraag een website wil, maar eerlijk gezegd liever niet zelf in de knoop raakt met HTML, CSS en andere codetaal waar je nog nooit van hebt gehoord?

Geen zorgen! Weblish staat klaar om jouw website te bouwen, terwijl jij gewoon je energie steekt in belangrijkere zaken. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er tijd voor websites maken als er ook koffie gedronken kan worden?

Wat krijg je?

  • Website gebouwd in WordPress, afgestemd op jouw huisstijl.
  • Webdesign en -ontwikkeling inclusief 5 tot 10 contentpagina's, een contactformulier, videointegratie, zoekfunctie en blogfunctionaliteit.
  • Veiligheid is gegarandeerd met een SSL-certificaat, back-up en firewall.
  • We installeren onderdelen voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) om ervoor te zorgen dat jouw website goed wordt gevonden in de zoekmachines.
  • Sociale media integratie en routebeschrijving via Google Maps zijn ook inbegrepen.
  • Als kers op de taart, krijg je ook videohandleidingen om zelf je website te beheren.

Daarnaast bieden we extra's zoals:

  • Een privétraining van 2 uur om je wegwijs te maken in het beheren van je website.
  • Mogelijkheid tot betalen in termijnen (tot 3 termijnen).
  • Toegang tot een videodatabase voor uitgebreide begeleiding bij het beheren van je site.

Uniek karakter

Bij Weblish geen "eenheidsworst" websites. We geven jouw online thuis een persoonlijk tintje, zodat het echt als jouw eigen digitale stek voelt.

Geen technische nachtmerries

Bye bye, technische termen die klinken alsof ze uit een sciencefictionfilm komen. Met Weblish hoef je niet te worstelen met CMS, SEO of andere lettercombinaties die je hoofd doen tollen.

Gebruiksvriendelijkheid à la carte

Weblish bouwt niet alleen je website, maar geeft je ook een persoonlijke training zodat je daarna zelf kunt rondstruinen in jouw online domein. En geloof ons, dat is een stuk leuker dan verdwalen in een doolhof van code.

Geen verborgen kosten of kleine letters

Bij Weblish weet je precies waar je aan toe bent, en je kunt zelfs in termijnen betalen. Het is als het afbetalen van je droomhuis, maar dan zonder de hypotheekstress.

Je website bouwen is een feestje

Bij Weblish maken we van websitebouwen een feestje, zonder dat je een IT-expert hoeft te zijn. Van de uitgebreide vragenlijst tot correctierondes waar je gewoon 'nee' mag zeggen, we zorgen ervoor dat het hele proces soepel en leuk verloopt.

Wat kost het?

Bij Weblish maken we het niet alleen gemakkelijk om je website te bouwen, maar ook om ervoor te betalen. Voor een eenvoudige website met pagina's als Home, Over Mij, Diensten, Contact en een Blog, betaal je €825. En het beste van alles? Je mag dit bedrag in drie termijnen betalen.

Geen verborgen kosten of verrassingen, alleen transparantie en gemak. En als je meer functionaliteit wilt toevoegen, geen zorgen! We hanteren een uurtarief voor extra's, zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt.

Sámen met ons je website bouwen?

Een website door ons laten bouwen is duurder dan een cursus bij Weblish volgen om het zélf te doen. Daarom raden we eigenlijk iedereen aan, om eerst te proberen zelf de website te bouwen. Met 2  privésessies van 2,5 uur waarin we je zelf je website leren bouwen, ben je minder geld kwijt dan wanneer wij de site voor je bouwen, namelijk € 425,00. Onze ervaring daarbij is ook, dat de site echt meer “van jou” is als je hem zelf van de grond af aan hebt opgebouwd dan wanneer wij alles voor je klaarzetten én dat je eerder geneigd zult zijn er meer aandacht aan te besteden. En zelf je website leren bouwen is ook gewoon waanzinnig leuk!

Kijk maar eens bij onze Cursus WordPress voor Beginners

Bestel een website bij Weblish

Je kunt een website bestellen door dit formulier in te vullen. We nemen daarna contact met je op om de details door te spreken. Wij kunnen dan beoordelen of je site zonder meerprijs gebouwd kan worden.

De factuur ontvang je daarna. Plus de mogelijkheid om zonder meerkosten in drie termijnen te betalen.

Je naam(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
Vermeld hier de link naar je huidige website.
Hoe wil je dat ik contact met je opneem?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Als onafhankelijke review partij bevestigt The Feedback Company dat Weblish door klanten is beoordeeld met een 9.5 uit 10. In totaal zijn 186 reviews gegeven. Bekijk deze reviews.