Bij Weblish leren we jou hoe je zelf jouw website kan maken en verbeteren. Sinds 2012 hebben we al meer dan 2.500 mensen, precies zoals jij, de kneepjes van het vak bijgebracht. Stel je voor: jouw website, helemaal door jou gemaakt en verbeterd. Dat gevoel van trots omdat je het zelf hebt gedaan, dat is toch geweldig?

Onze missie

Ons doel is jou te leren hoe je het beste uit het internet kan halen, zelfs als je een klein budget hebt. Bij Weblish zit jij achter het stuur van jouw website. Wij geven je de tools en de kennis, en jij gaat op pad. Jouw website, jouw regels!

Kies voor Weblish als je:

 • Zelf een nieuwe, goed vindbare website wilt maken die echt klanten trekt.
 • Meer klanten wilt krijgen via je website.
 • Alles over jouw website zelf wilt beheersen.
 • Begrijpt dat online succes tijd en geduld vraagt.
 • Onze hulp vertrouwt om jou te leren hoe je jouw website top maakt.
 • Voor ons kiest vanwege onze toewijding en niet alleen omdat we voordelig zijn.
 • Op zoek bent naar duurzame oplossingen, niet alleen een quick fix.
 • Snapt dat een website een middel is om online te groeien.
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding waardeert.
 • Wilt leren van iemand met jarenlange ervaring en een passie voor lesgeven.
 • Op zoek bent naar praktische, toepasbare kennis in plaats van alleen theorie.
 • Niet bang bent om vragen te stellen – jouw  leergierigheid wordt juist gewaardeerd!
 • Gelooft in een allesomvattende aanpak, waarbij snelheid, gebruiksgemak, toegankelijkheid, vindbaarheid, veiligheid en mooi design allemaal samen het verschil maken.
 • Een fan bent van 'Lord of the Rings' (bonuspunten als je de namen van Manuela's kippen raadt!).

Als dit niet bij jou past, zijn wij misschien niet de juiste keuze voor jou. Maar als dit klinkt als iets voor jou, neem dan contact met ons op!

Over Manuela

Manuela van Prooijen

Weblish is in 2012 opgericht door Manuela van Prooijen, die zich al sinds 1995 verdiept in de wereld van websites. Ze  geeft sinds 2012 trainingen op het gebied van (WordPress) webtechniek en online marketing en is een enthousiast lid van de WordPress community.

In 2023 verruilde ze Nederland voor Portugal, waar ze nu woont met haar man, hond Jannie, poes Triss en 8 kippen met 'Lord of the Rings'-namen. Hun piepkleine, maar gezellige, quinta is in Rio Torto, dicht bij het prachtige natuurpark Serra da Estrela. Waar haan Saruman de wekker is, en de laptop soms moet concurreren met klussen in het bos of de moestuin.

Manuela is elke maand voor een paar dagen in Nederland te vinden, voor de Weblish samenwerkdagen en om, als het even kan, persoonlijk met cursisten af te spreken.

Als onafhankelijke review partij bevestigt The Feedback Company dat Weblish door klanten is beoordeeld met een 9.5 uit 10. In totaal zijn 183 reviews gegeven.

Weblish is opleider met erkend keurmerk

Weblish staat voor kwaliteit en is daarom lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is een vereniging voor particuliere opleidingsinstituten. De NRTO stelt zich tot doel de kwaliteit van het particulier onderwijs inzichtelijk te maken en te bevorderen.

Gedragscode van de NRTO

Het gedrag van de leden van de NRTO moet in al het doen en laten, dan wel binnen de kaders van de doelstelling van de branchevereniging NRTO, de toets der kritiek in het openbaar kunnen doorstaan. Een gedragscode kan daarbij functioneren als een visitekaartje van de branche. Als branchevereniging van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders worden de Algemene Beginselen van Behoorlijk Onderwijs, die afgeleid zijn van de algemene beginselen van behoorlijk bestuur resp. ‘good corporate governance’ gehanteerd.

Alle leden van de NRTO dienen zich te conformeren aan die beginselen/regels en dus aan die normen en waarden. Deze beginselen staan in onze gedragscodes. Deze beginselen omvatten een aantal procedurele elementen (recht van verdediging, onpartijdigheid) maar ook een aantal inhoudelijke elementen (gelijkheidsbeginsel, eerlijkheid, transparantie, correctheid motiveringsplicht).

Alleen dié onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders kunnen lid van de NRTO worden die voldoen aan de eisen van de gedragscode NRTO en deze gedragscode onderschrijven.

Die beginselen die in de gedragscodes centraal staan zijn:

 • zorgvuldigheidsbeginsel
 • rechtszekerheidsbeginsel
 • redelijkheidsbeginsel
 • betrouwbaarheidsbeginsel
 • kenbaarheidsbeginsel

Bekijk gedragscode consumenten en B2B (zijn pdf-bestanden):

Algemene leveringsvoorwaarden

De Algemene Voorwaarden Consumenten van de Branchevereniging Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) zijn tot stand gekomen in overleg tussen de Consumentenbond en NRTO in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 11 november 2011.

De Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg stelt het op prijs indien zulks bij een citaat uit deze Algemene Voorwaarden wordt vermeld.

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen de onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieder en de afnemer met betrekking tot de educatieve dienst. De aanbieder kan aanvullende voorwaarden hanteren voor zover deze niet ten nadele van de consument van deze Algemene Leveringsvoorwaarden afwijken.

De Algemene Leveringsvoorwaarden geven de afnemers inzicht in de eisen die worden gesteld aan de overeenkomst, welke onderwerpen daarin aan de orde dienen te komen en wanneer de overeenkomst tot stand komt.

Bekijk algemene voorwaarden consumenten en B2B (zijn pdf-bestanden):