• Prijs: € 25 per maand

  Vaste klanten krijgen € 10 korting per maand.

 • Jij de site, wij het onderhoud

  Jij vult de site, wij doen de updates van plugins, thema's en WordPress.

 • Extra tijd nodig?

  Wij geven vooraf altijd een inschatting van de kosten.

 • Meer dan updaten

  We checken dode links, doen snelheidsanalyses en zorgen voor backups.

Weblish updates laten doen via een onderhoudscontract

Als ondernemer ben je al druk genoeg met het schrijven van teksten voor je website en wil je liever niet zelf bezig zijn met WordPress onderhoud als updates, backups, beveiliging . Met een WordPress onderhoudscontract wordt het technisch beheer aan je website uit handen genomen. Plugins worden geupdate en regelmatig wordt er een backup van je website gemaakt.

Regelmatig updaten

Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om je WordPress website regelmatig te updaten. Het is namelijk voor hackers en spammers vaak een peuleschil om je site plat te leggen.

Wat krijg je bij het servicecontract?

Je hebt bij Weblish keuze uit één pakket. Hierin zit:

 • Wekelijks plugin en themaupdates
 • Updates WordPress
 • Backups
 • Opschonen SPAM
 • Optimaliseren database
 • Dode links check
 • Controleren beveiligingsinstellingen
 • Maandelijkse snelheidsanalyse

Wat kost dit?

Heb je een website laten bouwen door Weblish? Dan betaal je 15 euro per maand voor een onderhoudscontract. Anders betaal je 25 euro per maand. Deze bedragen zijn exclusief btw.

Wat zit er niet in het onderhoudscontract?

Met ons onderhoudscontract zorgen we ervoor dat je website altijd soepel draait. Heb je specifieke vragen? Geen probleem, daarvoor hebben we onze WordPress strippenkaart!

Extra taken

Terwijl we klaarstaan voor onverwachte gebeurtenissen tijdens WordPress-updates, vallen extra taken buiten het contract. Voor deze taken geldt een uurtarief van € 90. We zullen je natuurlijk van tevoren laten weten hoeveel extra tijd we verwachten nodig te hebben om een probleem op te lossen.

Voorwaarden

In principe nemen we alleen websites op in ons servicecontract die door ons zijn gebouwd of tijdens een van onze trainingen zijn gemaakt. Voor websites die door een externe partij zijn gebouwd, voeren we eerst een grondige controle uit om te zien of ze voldoen aan de minimale eisen om in het servicecontract te worden opgenomen. Voor deze controle wordt eenmalig een bedrag van € 100 in rekening gebracht. Eventuele problemen die hieruit voortkomen, worden opgelost tegen ons standaard uurtarief. Pas nadat deze controle is uitgevoerd en eventuele problemen zijn opgelost, kan de website worden opgenomen in het servicecontract.

Je sluit een onderhoudscontract voor de periode van 6 maanden af, daarna is het per maand opzegbaar.

Bestel je onderhoudscontract

Je naam(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
Vermeld hier de link naar je huidige website.
Hoe wil je dat ik contact met je opneem?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Als onafhankelijke review partij bevestigt The Feedback Company dat Weblish door klanten is beoordeeld met een 9.5 uit 10. In totaal zijn 186 reviews gegeven. Bekijk deze reviews.