Voordat we je gaan trainen, moeten we helaas eerst wijzen op de verplichte droge meuk. Dat wil zeggen: copyright, privacy en algemene voorwaarden.

Copyright

Hier bij Weblish nemen we copyright serieus, zelfs als het om trainingen gaat. Dit betekent dat al het lesmateriaal dat tijdens onze trainingen wordt gebruikt, zowel tijdens als na de training, beschermd is door copyrightwetten.

Maar wat betekent dit eigenlijk?

Simpel gezegd, het betekent dat het lesmateriaal dat we delen, zoals presentaties, documenten, afbeeldingen en andere bronnen, exclusief eigendom blijft van ons. Dit betekent dat ze niet zonder toestemming mogen worden gereproduceerd, verspreid of gebruikt op welke manier dan ook, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Beschermen van lesmateriaal

Dit copyrightbeleid is niet bedoeld om de pret te bederven, maar eerder om de waarde van ons lesmateriaal te beschermen. In het verleden hebben we wel eens een copycat gehad die letterlijk onze teksten gebruikte in de trainingen. En dat was niet echt de bedoeling.  Dus, terwijl we je aanmoedigen om alles wat je leert te absorberen en te gebruiken, vragen we je vriendelijk om de grenzen van het copyright te respecteren.

Evaluatie

Aan het einde van de training willen we graag van je weten hoe jij de training hebt ervaren en of je de leerdoelen hebt behaald. Hiervoor ontvang je aan het einde van de training een schriftelijke eind- evaluatie. Maar vanzelfsprekend evalueren we tussendoor ook regelmatig mondeling zodat we eventuele vragen en/of onvolkomenheden snel kunnen oppakken ter verbetering.

Algemene voorwaarden, Privacy- en klachtenbeleid

We hechten we veel waarde aan transparantie en duidelijkheid, vooral als het gaat om zaken als privacy, klachten en algemene voorwaarden. Daarom willen we je graag wijzen op drie belangrijke aspecten:

Privacybeleid

We nemen de privacy van onze deelnemers serieus en streven ernaar om alle persoonlijke gegevens veilig en vertrouwelijk te behandelen. Ons privacybeleid beschrijft hoe we informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. Lees hier privacybeleid.

Klachtenregeling

We streven ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden aan al onze deelnemers. Mocht er echter toch iets misgaan of heb je een klacht, dan hebben we een duidelijke klachtenregeling om dit aan te pakken. We moedigen je aan om contact met ons op te nemen zodat we eventuele problemen kunnen oplossen. Hier lees je meer over onze klachtenregeling.

Algemene Voorwaarden

Tijdens onze trainingen zijn de Algemene Voorwaarden van Weblish van toepassing. Deze voorwaarden leggen de wederzijdse rechten en verplichtingen vast en zijn bedoeld om een duidelijk kader te bieden voor onze samenwerking. Lees hier onze algemene voorwaarden.

We raden je aan om deze pagina's zorgvuldig door te lezen, zodat je volledig op de hoogte bent van onze beleidslijnen en procedures. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!