Blogs schrijven voor ZZP’ers

59,00250,00 excl. btw

Wissen
Workshop Bloggen

Een blog schrijven is veel meer dan wat woorden op je toetsenbord wegtikken. Het gaat er om dat je vanuit je hart met je doelgroep communiceert! Het draait om het delen van informatie die mensen in beweging brengt, of het nu je ideale klant is of vakgenoten. Online succes gaat hand-in-hand met succes hebben in de dagelijkse praktijk. Alleen moet je het niet aan het toeval overlaten en hopen dat het vanzelf wel goed komt. Het vraagt om een strategie, creativiteit en een grote dosis doorzettingsvermogen. En daar gaan we je bij deze workshop mee helpen!

Wat behandelen we tijdens deze blogworkshop

  • Hoe start je met bloggen (technische specificaties)
  • Op wie ga je je richten met je blog
  • Ondek jouw blogstijl
  • Bepalen van blogonderwerpen
  • Het promoten van je je blog
  • De opbouw van een goede blog
  • Tips om je schrijfspieren te trainen
  • Omgaan met weerstanden of geen zin
  • Het belang van blogs voor zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Is één dagdeel niet te kort?

Het is niet de bedoeling dat deze workshop je opleidt tot volleerd blog-professional. Net als met alle andere online skills is het ook hier zaak om er gelijk mee aan de slag te gaan. Deze workshop is hopelijk de aanzet tot heel veel acties op bloggebied.

Kan ik dit ook 1-op-1 volgen, dus niet in een groep?

Jazeker, we bieden deze training ook als een individuele training aan. Het kan namelijk zijn dat je met bepaalde software moet werken waar wij in de groep niet mee werken en toch de fijne kneepjes wilt leren. Dan is een 1-op-1 sessie een goede oplossing. De prijs is dan € 250 voor een workshop van 2,5 uur.

Waarom wordt deze training niet online aangeboden?

Deze workshop wordt juist niet online aangeboden omdat het onze ervaring is dat het heel fijn is als er iemand rondloopt die direct met je meekijkt of bijvoorbeeld je instellingen goed zijn. Ook wordt de dynamiek van het werken in een groep als een groot voordeel genoemd. Je leert van elkaars ervaringen en raakt daardoor ook geïnspireerd.

Niveau van de workshop

De trainingen worden gegeven op MBO-niveau en mocht je je afvragen welke vooropleiding verreist is? Ook daar houden we MBO-niveau voor aan.

Bevestiging deelname

Plaatsing voor de workshop gaat in volgorde van aanmelding tot het maximum aantal deelnemers bereikt is. Bij minder dan 3 aanmeldingen kan Weblish besluiten om de workshop niet door te laten gaan.

Waar is de workshop?

Smart Business Park
Kanaalweg 18 (gebouw C1)
3526 KL Utrecht
Tel: 030 – 227 0595

Er is gratis parkeren. Meld je via de intercom bij de ingang.

Vrijstellingenbeleid?

Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of Manuela van Prooijen op 030 – 227 0595.

Vragen?

Voor vragen over deze workshop kun je contact opnemen met Manuela van Prooijen via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 2270595.

59,00250,00 excl. btw

Wissen
     Ja, mail mij 35 tips om mijn site te verbeteren!
Website QuickScan

ONTVANG MIJN E-BOOK MET 35 TIPS OM SNEL JE WEBSITE TE VERBETEREN


Daarnaast krijg je als bonus de Weblish e-zine met mijn favoriete WordPress en online marketing tips!

×
X