Webshop maken met WordPress

Workshop webshop maken met WooCommerceJe leert in deze 2,5 uur durende workshop hoe je via de plugin WooCommerce zelf producten en afbeeldingen toevoegt, hoe je betalingen via iDeal of PayPal regelt, hoe je btw instelt, voorraden beheert, etc. Alle hobbels waar ik zelf tegenaan gelopen ben bij het neerzetten van mijn webshop zal ik met jou delen zodat jij het wiel niet zelf hoeft uit te vinden….

Wat ga je leren:

  • Productpagina’s aanmaken
  • Productfoto’s plaatsen
  • Nieuwe producten én productcategorieën toevoegen
  • Verschillende betaalopties (ideal, creditcard en paypal) instellen
  • Kortingscodes instellen
  • Btw en verzendkosten instellen
  • SEO (zoekmachineoptimalisatie) instellen voor WooCommerce

Voor wie is deze workshop geschikt?

  • Zelfstandig ondernemers
  • Communicatieprofessionals

Is één dagdeel niet te kort?

Het is niet de bedoeling dat deze workshop je opleid tot volleerd webshopprofessional. Net als met alle andere online skills is het ook hier zaak om er gelijk mee aan de slag te gaan en veel te oefenen en uit te proberen. Deze workshop is hopelijk de aanzet tot heel veel acties op webshopgebied.

Kan ik dit ook 1-op-1 volgen, dus niet in een groep?

Jazeker, we bieden deze training ook als een individuele training aan. Het kan namelijk zijn dat je met bepaalde software moet werken waar wij in de groep niet mee werken en toch de fijne kneepjes wilt leren. Dan is een 1-op-1 sessie een goede oplossing. De prijs is dan € 250 voor een workshop van 2,5 uur. Mail ons via info@weblish.nl als je daar interesse in hebt, dan plannen we een afspraak in.

Waarom wordt deze training niet online aangeboden?

Deze workshop wordt juist niet online aangeboden omdat het onze ervaring is dat het heel fijn is als er iemand rondloopt die direct met je meekijkt -of bijvoorbeeld je instellingen goed zijn- vanwege het licht technische karakter van de workshop. Ook wordt de dynamiek van het werken in een groep als een groot voordeel genoemd. Je leert van elkaars ervaringen en raakt daardoor ook geïnspireerd.

Voorbereiding

Het is handig als je vooraf fotomateriaal van jouw bedrijf op een USB-stick verzamelt en meeneemt. Hiermee kunnen we dan tijdens de workshop aan de slag!

Basis computerkennis en het hebben van een laptop met wifi is vereist (geen tablets!). We gaan er van uit dat je basishandelingen op je laptop kunt doen (knippen/plakken, bestandsbeheer). Zorg dat je beschikt over voldoende afbeeldingen/foto’s van jezelf/je bedrijf om mee te oefenen.

Vrijstellingenbeleid?

Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 2270595.

Bevestiging deelname

Plaatsing voor de cursus gaat in volgorde van aanmelding tot het maximum aantal cursisten bereikt is. Zelfs bij 1 aanmelding gaat deze training door! Yeah! In dat geval heb je dan lekker privéles!

Waar is de cursus?

Smart Business Park
Kanaalweg 18 (gebouw C1)
3526 KL Utrecht
Tel: 030 – 227 0595

Er is gratis parkeren bij onze trainingslocatie. Meld je via de intercom bij de ingang.

Vragen?

Voor vragen over deze Cursus Webshop bouwen met WordPress kun je contact opnemen met Manuela van Prooijen via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 2270595.

Ook als individuele training: € 250

Zin om te beginnen?

Bestel hieronder dan direct je plek. Je kunt via iDEAL, PayPal en creditcard betalen.

Wellicht tot gauw!

69,00 excl. btw

Wissen

69,00 excl. btw

Wissen
     Ja, mail mij 35 tips om mijn site te verbeteren!
Website QuickScan

ONTVANG MIJN E-BOOK MET 35 TIPS OM SNEL JE WEBSITE TE VERBETEREN


Hiermee schrijf je je gelijk in voor de maandelijkse Weblish nieuwsbrief, met hierin mijn favoriete WordPress en online marketing tips!

×
X