Optie 1: Support strippenkaart

Je hebt die gave website zelf in elkaar gezet, of door een kanjer laten bouwen... en dan gaan er opeens dingen niet meer zo soepel of wil je een uitbreiding waar je zelf niet Youtubend of Googlend uitkomt.

Bij Weblish helpen we je graag over die hobbels heen. Het liefst leren we je hoe dit zélf oplost, maar heb je daar geen tijd voor of zin in, dan nemen we het graag uit handen.

We brengen hiervoor alleen de gemaakte tijd in rekening en geven je uiteraard vooraf een inschatting van de tijd die we denken kwijt te zijn aan het oplossen van jouw vragen.

>> Lees meer over de strippenkaart.

Optie 2: Weblish updates laten doen via een servicecontract

Als ondernemer ben je al druk genoeg met het schrijven van teksten voor je website en wil je liever niet zelf bezig zijn met WordPress onderhoud. Met een WordPress onderhoud en servicecontract van Weblish wordt het technisch beheer aan je website uit handen genomen. Plugins worden geupdate en regelmatig wordt er een backup van je website gemaakt.

Regelmatig updaten!

Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om je WordPress website regelmatig te updaten. Het is namelijk voor hackers en spammers vaak een peuleschil om je site plat te leggen.

Wat krijg je bij het servicecontract?

Je hebt bij Weblish keuze uit één pakket. Dit pakket kost 19 euro (excl 21% btw). Hierin zit:

  • Wekelijks plugin en themaupdates
  • Updates WordPress
  • Backups
  • Opschonen SPAM
  • Optimaliseren database

Wat zit er niet in het servicecontract?

Het servicecontract is exclusief eventueel bijkomende kosten voor het oplossen van mogelijke problemen die gevonden worden tijdens het updaten van WordPress. Ook voor het aanbrengen van grote wijzigingen aan het thema, of het volledig wijzigen van het thema, of uren buiten kantoortijden (weekenden en na 17.30 uur), geldt een andere tarief (€ 100,- per uur).

Voorwaarden

We nemen in principe alleen website in ons contract die door onszelf of tijdens één van onze trainingen zijn gebouwd. Voor een website die door een externe partij is gebouwd doen wij eerst een grondige check om te zien of het aan de minimumvoorwaarden voldoet om in het servicecontract opgenomen te worden. Voor deze check zal eenmalig een bedrag van € 75 worden doorberekend. Eventuele problemen die uit deze check komen zullen op uurtarief worden opgelost. Pas daarna kan de website in het servicecontract opgenomen worden.

Je sluit een onderhoudscontract voor de periode van 6 maanden af, daarna is het per maand opzegbaar.

Heb je wensen die niet in het standaard servicecontract zitten?

Neem dan even contact met ons op voor een passende offerte.

WordPress support