Home » Nieuws » Who Ya Gonna Call…? WebAssistant!
Vrouw met cape en vuist omhoog: WebAssistant

Een gastblog door Karin van Daalen – &KOO 

Het web: jouw buikpijndossier?

Het web, hoor ik je al denken. Het buikpijndossier van veel ondernemers. Het moet gebeuren! Ondernemerschap kan tegenwoordig niet meer losgekoppeld worden van online marketingtools zoals website beheer, social media, online nieuwsbrieven en bloggen. Alleen hoe, wanneer, door wie? Interessant om je in te verdiepen maar: Never a dull moment @ the office. En het kost zoveel tijd! En ik heb geen verstand van al die zaken. Ok, ok…. help….HELP!

Relax…. times are changing

Waar je voorheen als ondernemer bureaus inschakelde met torenhogen prijzen is er een nieuwe groep professionals opgestaan: de WebAssistants! Echte ondersteunende professionals die het werk goed en snel voor jou kunnen uitvoeren.

Toevallig mag ik mij daar één van noemen. Wij, WebAssistants, ondersteunen ondernemers met al hun online marketing taken.

Wij draaien onze hand niet om voor:

  • WordPress websites maken
  • Optimaliseren van jouw website
  • Schrijven van blogs
  • Opstellen en versturen van online nieuwsbrieven
  • SEO
  • Googleproducten
  • …..en ga zo maar door

Dure bureaus, aan de kant!

WebAssistants vragen schappelijke tarieven, leveren maatwerk, zijn snel inzetbaar en zowel voor kleine als grotere opdrachten beschikbaar. Ideaal voor jou als ondernemer.

Kwaliteit is altijd belangrijk

Dus zorg ervoor dat je een goed opgeleide WebAssistant betrekt bij jouw onderneming. Goede opleidingen zijn schaars. Ik beveel jou van harte de WebAssistants aan die getraind en gecertificeerd zijn door Manuela van Prooijen van Weblish (www.weblish.nl). Zij stoomt sinds vorige jaar deze nieuwe groep professionals klaar voor de grote vraag binnen ondernemersland. Ik ben een van die professionals. Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer een WebAssistant in zijn netwerk zou moeten hebben. Laten wij samen afspreken dat ik vanaf nu die WebAssistant ben in jouw netwerk.

Altijd up-to-date kennis!

Daarnaast is het heel belangrijk dat jouw WebAssistant zorgt dat de kennis up to date blijft. Vraag daar ook gerust naar. Een professionele WebAssistant heeft passie voor haar vak en zal je ook graag vertellen over de nieuwste tips en trics van het web.

Dus, ondernemer, lukt het weer even niet op het web. Of heb je simpel weg de tijd niet?

Dus…… Who Ya Gonna Call?! Jouw WebAssistant!

Karin van Daalen

Nieuwsgierig geworden? It’s always coffee time.
Let’s Meet! Virtueel of Face to Face…….
&KOO – Karin van Daalen – 0657804423
karin@nkoo.nlwww.nkoo.nl