Home » Nieuws » Weet je, het draait helemáál niet om mij!
het draait niet om mij

 

Een draai om mijn oren!

Laatst kreeg ik het bij een gesprek met een paar dames die ik voor het eerst ontmoette, en die vaag van mij gehoord hadden, een fikse draai om mijn oren. Ze herkenden me van de WeblishCartoons (ik schijn er op te lijken..). Ze flapten er uit dat het allemaal wel heel erg om mij draaide… Ik was in hun ogen vet commercieel, zakelijk en wel erg bezig mezelf in de markt te zetten. Ik was behoorlijk chagrijnig van deze opmerkingen, maar mompelde nog wel iets van “Ja, ik probeer een business te runnen waar ik inderdaad een boterham mee wil verdienen, maar doe dat op een uiterst ethische en integere manier….”. Het hielp niet, de toon was gezet en het zout in mijn wonden gesmeerd… Au, dat kwam binnen…

Maar hoe zit het nou écht?

Bij Weblish draait het juist NIET om “Me-Myself-and-I”. De hoofdrolspelers in het Weblishverhaal zijn jullie: de cursisten, klanten, opdrachtgevers, volgers. Jullie mogen van mij keihard de show stelen. Voor jullie doe ik het allemaal. De vragen die mij wakker houden draaien dan ook om jullie: hoe kan ik jullie nog beter helpen om online beter zichtbaar te worden en de online muurbloemstatus te laten ontgroeien. Hoe kan ik jullie knelpunten oplossen? Jullie te zien groeien geeft me de grootste kick die je als ondernemer maar kunt hebben…. Resultaten voor je neus zien groeien!

Rátátá… (tromgeroffel…)

Omdat ik zo blij met jullie ben is sinds deze week een nieuwe rubriek op onze website te vinden (“Klantverhalen”) waarin jullie het podium krijgen. Diets (onze nieuwe medewerker die onverwachte videoskills bleek te hebben) zet iedere week een contact van Weblish voor de camera in het zonnetje. Wil jij ook jouw verhaal voor de camera vertellen, laat het ons weten via info@weblish.nl. Diets pakt dan zijn camera en komt jouw kant op. Het hoeft geen lofzang voor Weblish te zijn, maar gewoon: JOUW verhaal! Wat drijft jou, wat maakt dat jij vol enthousiasme je werk blijft doen?

Een compilatie!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=JR6-ra6kcZ0[/embedyt]