Webinars organiseren

59,00250,00 excl. btw

Wissen

webinarorganiseren

Het organiseren van webinars door zelfstandig ondernemers gebeurt steeds vaker. Het is namelijk een geweldige tool om je band met bestaande klanten te verbeteren of kennis te delen. Zo kun je denken aan informatieve webinars waarbij je je doelgroep tracteert op een “gratis rondje kennis”. Of als onderdeel van een promotiecampagne waarin je een nieuwe dienst promoot. Heel leuk en effectief, mits je het goed aanpakt en daar schort het helaas bij heel veel webinars aan.

Vaak wordt gedacht dat webinars vreselijk ingewikkeld zijn en veel werk kosten. Wij willen graag die mythe ontrafelen met deze workshop “Webinars organiseren zonder moeite”.

Je weet na afloop:

  • Welke webinarsoftware er op de markt is, wat ze kosten, wat hun voor- en nadelen zijn en welke voor jou geschikt is
  • Welke randapparatuur je nodig hebt
  • Wat een goed onderwerp is om een webinar over te geven
  • Wat een goede indeling is voor een webinar
  • Hoe je je webinar moet promoten
  • Hoe je met webinar checklist kunt werken om te voorkomen dat je iedere keer het wiel opnieuw moet uitvinden
  • Wat je moet doen voordat je bijna live gaat met je webinar (het “test-1-2-3 moment”)

Voor wie is deze workshop geschikt?

  • Zelfstandig ondernemers
  • Communicatieprofessionals

Is één dagdeel niet te kort?

Het is niet de bedoeling dat deze workshop je opleid tot volleerd webinarprofessional. Net als met alle andere online skills is het ook hier zaak om er gelijk mee aan de slag te gaan. Deze workshop is hopelijk de aanzet tot heel veel acties op webinargebied.

Kan ik dit ook 1-op-1 volgen, dus niet in een groep?

Jazeker, we bieden deze training ook als een individuele training aan. Het kan namelijk zijn dat je met bepaalde software moet werken waar wij in de groep niet mee werken en toch de fijne kneepjes wilt leren. Dan is een 1-op-1 sessie een goede oplossing. De prijs is dan € 250 voor een workshop van 2,5 uur.

Waarom wordt deze training niet online aangeboden?

Deze workshop wordt juist niet online aangeboden omdat het onze ervaring is dat het heel fijn is als er iemand rondloopt die direct met je meekijkt -of bijvoorbeeld je instellingen goed zijn- vanwege het licht technische karakter van de workshop. Ook wordt de dynamiek van het werken in een groep als een groot voordeel genoemd. Je leert van elkaars ervaringen en raakt daardoor ook geïnspireerd.

Voorbereiding

Basis computerkennis en het hebben van een laptop met wifi is vereist (geen tablets!). We gaan er van uit dat je basishandelingen op je laptop kunt doen (knippen/plakken, bestandsbeheer).

Niveau van de cursus?

De trainingen worden gegeven op MBO-niveau en mocht je je afvragen welke vooropleiding verreist is? Ook daar houden we MBO-niveau voor aan.

Vrijstellingenbeleid?

Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of Manuela van Prooijen op 030 – 227 0595.

Bevestiging deelname

Plaatsing voor de cursus gaat in volgorde van aanmelding tot het maximum aantal cursisten bereikt is. Bij minder dan 3 aanmeldingen kan Weblish besluiten om de cursus niet door te laten gaan.

Waar is de cursus?

Smart Business Park
Kanaalweg 18  (gebouw C1)
3526 KL Utrecht
Tel: 030 – 227 0595

Er is gratis parkeren bij onze trainingslocatie. Meld je via de intercom bij de ingang.

Vragen?

Voor vragen over deze cursus Webinars organiseren kun je contact opnemen met Manuela van Prooijen via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 2270595.

59,00250,00 excl. btw

Wissen
     Ja, mail mij 35 tips om mijn site te verbeteren!
Website QuickScan

ONTVANG MIJN E-BOOK MET 35 TIPS OM SNEL JE WEBSITE TE VERBETEREN


Daarnaast krijg je als bonus de Weblish e-zine met mijn favoriete WordPress en online marketing tips!

×
X