Strippenkaart Support WordPress of Online Marketing

89,00747,00 excl. btw

Wissen

Past de Weblish supportstrippenkaart jou?

Heb je ondersteuning nodig op het gebied van WordPress, Photoshop of Online Marketing of als extra follow up na het afronden van een Weblish workshop of training? Dan is er nu een laagdrempelige oplossing.

Adequaat hulp of ondersteuning

Vaak is het inhuren van een specialist net een stap te ver of beslaan de werkzaamheden niet zoveel tijd. Door onze jarenlange ervaring weten wij bij Weblish als geen ander, dat het inhuren van een externe professional daarvoor helemaal niet nodig is. Het gaat vaak om adequate ondersteuning bij de livegang van een website, het activeren van plugins, het maken van een back up, doorvoeren van bepaalde wijzigingen of een zorgvuldige check van een website. Of wanneer je als (oud) cursist na afronding van een training of workshop behoefte hebt aan gerichte ondersteuning in de context van je dagelijkse praktijk.

Varianten M t/m XXL

Kies dan nú je supportstrippenkaart (verkrijgbaar in M, L, XL of XXL). Op deze manier kun je gebruik maken van de expertise bij Weblish, die precies dan voor jou klaar staat als dat nodig is.

Je koopt op voorhand een aantal uren in tegen een extra voordelig tarief en je kunt deze tijd vervolgens geheel naar eigen inzicht en behoefte inzetten, voor hulp bij:

 • WordPress
 • Photoshop/Pixlr
 • Mailchimp
 • Online marketing

Strippenkaart Weblish 2016 M-XXL

De voordelen

 • Je neemt voor een voordelig tarief een aantal uren support af, die in eenheden van 15 minuten met je worden afgerekend.
  Af te nemen op die momenten wanneer jij er behoefte aan hebt.
 • Er is sprake van een vaste reactietijd, geen verlies door wachturen.
 • Strippenkaart eenheden worden altijd binnen kantooruren uitgevoerd. Niet in het weekend of op nationale feestdagen.
 • Voor voormalig cursisten is de M en L-strippenkaart (2 of 5 uur) zeer geschikt. De strippenkaart blijft 6 maanden geldig en biedt je gerichte support en ondersteuning met extra korting op het reguliere tarief. In eenheden van 15 minuten af te nemen.
 • Voor bedrijven is de XL en XXL-strippenkaart (8 of 10 uur) verkrijgbaar met een geldigheidsduur van eveneens 6 maanden.
 • Voor bedrijven geldt bovendien dat wanneer het nodig is, er binnen twee weken een expert van Weblish op de werkvloer beschikbaar is.

Vragen?

Voor vragen over de Weblish supportstrippenkaart kun je contact opnemen met Manuela van Prooijen via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 227 0595.

89,00747,00 excl. btw

Wissen
     Ja, mail mij 35 tips om mijn site te verbeteren!
Website QuickScan

ONTVANG MIJN E-BOOK MET 35 TIPS OM SNEL JE WEBSITE TE VERBETEREN


Daarnaast krijg je als bonus de Weblish e-zine met mijn favoriete WordPress en online marketing tips!

×
X