Start je WordPress webbouwbedrijf

Weblish biedt een, voor Nederland, unieke opleiding aan. Je leert in 10 weken je eigen WordPress webbouwbedrijf neer te zetten! Tijdens deze opleiding (10 sessies van 2,5 uur) ga je de eerste sessie gelijk al aan het werk en zet je je eerste website neer. Je gaat, als je wilt, al tijdens je opleidingstraject betaalde opdrachten binnenhalen.

Start Je WordPress Webbouwbedrijf in 10 Weken

Snelheid en variatie!

Gedurende het traject passen we het tempo en moeilijkheidsgraad steeds verder aan zodat je na 10 weken niet alleen een site kunt bouwen, maar dat ook in snel tempo kunt doen. Elke sessie gaat vergezeld van een opdracht die als huiswerk de volgende week klaar moet zijn. Geen opdracht is hetzelfde, en is echt te vergelijken met hoe je het zelf binnen een WordPress webbouwbedrijf ook tegen komt.

Praktisch aan de slag met jouw onderneming én marketing

Je krijgt inzicht in je bedrijfs- en verdienmodel en ontdekt welke doelgroepen jij het beste kunt gaan benaderen. We maken samen een concreet actieplan voor jouw marketingactiviteiten. Hierdoor heeft jouw onderneming meer kans van slagen!

Leer de producten van Google inzetten voor je klanten

Je krijgt inzicht in hoe zoekmachineoptimalisatie, Google Adwords, Google MijnBedrijf en Google Analytics werken en hoe jij dit voor je nieuwe klanten kunt gaan inzetten.

Betaalde opdracht voor echte klant!

Tijdens deze opleiding realiseer je eindopdracht voor een opdrachtgever. Je gaat al snel aan het werk om een opdrachtgever (of meerdere) te zoeken voor deze opdracht. De eisen aan dit eindproduct zijn door Weblish vastgesteld. Weblish ondersteunt met het zoeken naar betaalde opdrachten via coaching en acquisitieadviezen.

Een website bouwen is meer dan alleen programmeren!

Het neerzetten van een gebruiksvriendelijke en klantentrekkende website is een uitdaging waar veel bij komt kijken. We beginnen bij het uitwerken van een goed idee. Hier zullen we dan ook tijdens deze opleiding veel aandacht aan besteden. Zo leer je o.a. hoe je doelgroep, functie en creativiteit kunt verwerken in een goede website.

Wat leer je tijdens deze opleiding?

 • Afspraken maken met opdrachtgever
 • Installatie en configuratie WordPress
 • Ontwikkeling en ontwerp van de sitestructuur
 • Onderhouden van de website (plugin en thema updates, backups)
 • Opzetten van een logische navigatiestructuur
 • Internetmarketing
 • Aanpassen van WordPress thema’s
 • Installeren van een webwinkel
 • Inrichten hostingomgeving voor klanten
 • Klantenwensen snel te vertalen naar een klantentrekkende website
 • Zoekmachineoptimalisatie
 • Conversieoptimatisatie
 • Meertalige website maken
 • Multisite omgeving neerzetten
 • Troubleshooting
 • Praktische ondernemerstips
 • Websites migreren van testomgeving naar hosting van klant
 • Werken met FTP, phpmyadmin.

Voor wie is dit geschikt?

Je hoeft voor deze opleiding geen ruime ervaring met webbouw/webdesign te hebben, al werkt kennis van WordPress, html/css enorm in je voordeel. We gaan er van uit dat je ervaring hebt met het beheren van een website en beschikt over basis computerkennis en dat je vertrouwd bent met Windows, weet hoe je bestanden en mappen beheert op je computer.

Niveau van de cursus?

De trainingen worden gegeven op MBO-niveau en mocht je je afvragen welke vooropleiding verreist is? Ook daar houden we MBO-niveau voor aan.

Intensieve training!

De opleiding is behoorlijk intensief, die naast de wekelijkse instructieochtend of -middag veel tijd vraagt. Je moet namelijk huiswerk doen zoals wekelijks een nieuwe website opleveren. De huiswerkbelasting is ongeveer 8 uur per week. Daarnaast moet je actief contact leggen met potentiële opdrachtgevers.

In 10 termijnen betalen mogelijk

Omdat dit een behoorlijk pittig bedrag is, bieden we aan om in 10 termijnen van € 250 te betalen. Wil je dit? Stuur dan even een mail naar info@weblish.nl.

Vrijstellingenbeleid?

Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of Manuela van Prooijen op 030 – 227 0595.

Waar is de cursus?

Smart Business Park
Kanaalweg 18  (gebouw C1)
3526 KL Utrecht
Tel: 030 – 227 0595

Er is gratis parkeren. Meld je via de intercom bij de ingang.

Vragen?

Voor vragen over deze training Start je WordPress webbouwbedrijf kun je contact opnemen met Manuela van Prooijen via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 227 0595.

Zin om te beginnen?

Bestel hieronder dan direct je plek. Je kunt via iDEAL, PayPal en creditcard betalen.

Wellicht tot gauw!

2.205,00 excl. btw

Startgarantie

Zelfs bij 1 aanmelding gaat een training door! Yeah! In dat geval heb je dan lekker privéles! 

2.205,00 excl. btw

Startgarantie

Yeah! Bij Weblish gaat een training zelfs bij 1 aanmelding door! In dat geval heb je dan lekker privéles! 

     Ja, mail mij 35 tips om mijn site te verbeteren!
Website QuickScan

ONTVANG MIJN E-BOOK MET 35 TIPS OM SNEL JE WEBSITE TE VERBETEREN


Daarnaast krijg je als bonus de Weblish e-zine met mijn favoriete WordPress en online marketing tips!

×
X