Werkenden en werkzoekenden kunnen sinds 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling.

Dus ja, je kunt ook een opleiding bij Weblish tot € 1.000 euro vergoed krijgen. 

Meld je aan voor een opleiding door op tijd onderstaand aanvraagformulier in te vullen. Je krijgt direct van ons je aanmeldbewijs. Bewaar deze goed! Deze heb je nodig voor je aanvraag bij het UWV.

VRAGEN? BEL ONS OP 030 – 227 0595 


Stap 2: Controleer of aanvragen al mogelijk is

Wanneer je je vooraf al inschrijft (formulier links) zetten we je op de mailinglijst zodat we je seintje kunnen geven wanneer je je kunt aanmelden bij het UWV. Hou onze speciale STAP nieuwsbrief dus goed in de gaten. We verwachten ook in de komende periode een enorme run op deze subsidiepot!!!!!

Stap 3: Klaar voor de start? Gaan!!!

Op het moment dat je van ons via de speciale STAP nieuwsbrief hoort dat je je mag inschrijven moet je supersnel handelen. Er is beperkt budget, dus wees er als de kippen bij! Op=op

Toelichting

  • Sinds 2022 kan elke Nederlander die binding heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt een scholing volgen t.w.v. maximaal € 1.000,-.
  • Er is slechts één aanvraag mogelijk per kalenderjaar voor één scholing of cursusbundel.
  • Aanvraag kan elke twee maanden dus vanaf 1 maart, 1 mei, 1 juli, 1 september en 1 november. Voor elke twee maanden is een door de overheid vastgesteld budget beschikbaar wat neerkomt op een studieplafond van jaarlijks € 200 miljoen.
  • Om een scholing te kunnen aanvragen heb je een aanmeldbewijs nodig wat door de opleider wordt verstrekt. Deze krijg je direct van ons.
  • Door het formulier in te vullen, voorzien wij je ruim voor de aanmeldperiode van een aanmeldbewijs dat voldoet aan de door de overheid gestelde eisen.
  • Jouw deelname wordt pas definitief zodra wij de goedkeuring hebben van de uitvoerende instanties.
  • Je ontvangt tijdig van ons alle informatie over welke stappen je dient te doorlopen. Over het algemeen is dit echter zeer eenvoudig en snel te realiseren.