Social media inplannen met Hootsuite

49,00250,00 excl. btw

Wissen

Social media is tegenwoordig bijna onmisbaar, vooral zakelijk. Je wilt immers regelmatig onder de aandacht komen binnen je netwerk en bij je (potentiële) klanten. Daarvoor is social media zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram de ideale tool. Maar pfff… Wie heeft er nou tijd om elke dag berichten te posten?

Gelukkig is dat niet nodig dankzij de tool Hootsuite. Met dit online programma plan je berichten voor meerdere social media kanalen tegelijkertijd in. Handig! Je kan een week vooruit plannen, maar ook een maand of zelfs een jaar. Het enige dat jij nog hoeft te doen is reply’s in de gaten houden en daarop antwoorden. Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker 😉

Wat behandelen we tijdens deze Hootsuite-workshop?

  • Welke social media kanalen zijn relevant voor jou? En welke laat je beter links liggen?
  • Hoe plan je meerdere social media kanalen tegelijk in?
  • Wat is per social media-kanaal de ideale frequentie om berichten te posten?
  • Wat is de beste manier om social media berichten te schrijven?
  • Hoe val je extra op in de tijdlijn van jouw netwerk?

Is één dagdeel niet te kort?

Deze workshop leert je de basis van social media management. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Net als met alle andere online skills is het ook hier zaak om er gelijk mee aan de slag te gaan. Deze workshop is hopelijk de aanzet tot heel veel online zichtbaarheid voor jouw bedrijf.

Kan ik dit ook 1-op-1 volgen, dus niet in een groep?

Jazeker, we bieden deze training ook als een individuele training aan. Als jij uitgebreidere tips wilt krijgen over de kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt en het schrijven van goede social media posts, is een 1-op-1 sessie een goede oplossing. De prijs is dan € 250 voor een workshop van 2,5 uur.

Waarom wordt deze training niet online aangeboden?

Deze workshop wordt juist niet online aangeboden omdat het onze ervaring is dat het heel fijn is als er iemand rondloopt die direct met je meekijkt of bijvoorbeeld je instellingen goed zijn. Ook wordt de dynamiek van het werken in een groep als een groot voordeel genoemd. Je leert van elkaars ervaringen en raakt daardoor ook geïnspireerd.

Niveau van de workshop

De trainingen worden gegeven op MBO-niveau en mocht je je afvragen welke vooropleiding verreist is? Ook daar houden we MBO-niveau voor aan.

Bevestiging deelname

Plaatsing voor de workshop gaat in volgorde van aanmelding tot het maximum aantal deelnemers bereikt is. Bij minder dan 3 aanmeldingen kan Weblish besluiten om de workshop niet door te laten gaan.

Waar is de workshop?

Smart Business Park
Kanaalweg 18 (gebouw C1)
3526 KL Utrecht
Tel: 030 – 227 0595

Er is gratis parkeren. Meld je via de intercom bij de ingang.

Vrijstellingenbeleid?

Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of Manuela van Prooijen op 030 – 227 0595.

Vragen?

Voor vragen over deze workshop kun je contact opnemen met Manuela van Prooijen via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 2270595.

49,00250,00 excl. btw

Wissen
     Ja, mail mij 35 tips om mijn site te verbeteren!
Website QuickScan

ONTVANG MIJN E-BOOK MET 35 TIPS OM SNEL JE WEBSITE TE VERBETEREN


Daarnaast krijg je als bonus de Weblish e-zine met mijn favoriete WordPress en online marketing tips!

×
X