SEO teksten schrijven

59,00250,00 excl. btw

Wissen

Workshop BloggenKunnen schrijven is 1 ding. SEO-teksten (oftewel zoekmachinevriendelijk) kunnen schrijven is weer iets heel anders. Wanneer je de teksten op jouw website SEO-proof schrijft, word je beter gevonden in zoekmachines zoals Google. Oftewel, gratis publiciteit. Niet verkeerd, toch? 🙂 Je verwerkt bepaalde zoekwoorden strategisch in jouw teksten, zodat de zoekmachines weten dat jouw website super relevant is voor de zoekopdracht. Hier zijn allerlei trucjes voor, die ik graag met je deel. Zo weet je zeker dat je niet wordt ondergesneeuwd door concullega’s in hetzelfde vakgebied én kom je helemaal gratis en voor nop hoger in Google!

Wat behandelen we tijdens deze SEO-teksten schrijven workshop?

  • Wat betekent SEO?
  • Waarom zouden al jouw online teksten SEO-vriendelijk moeten zijn?
  • Welke zoekwoorden gebruiken mensenwanneer ze zoeken naar de producten of diensten die jij levert?
  • Hoe schrijf je nou echt een goede SEO-tekst?
  • Welke andere dingen zijn van invloed op jouw online vindbaarheid?

Is één dagdeel niet te kort?

Deze workshop leert je de basis van SEO teksten schrijven. Net als met alle andere online skills is het ook hier zaak om er gelijk mee aan de slag te gaan. Na het volgen van deze workshop weet jij precies hoe je beter wordt gevonden in zoekmachines, en hoe je gratis en voor nop meer verkeer op jouw website krijgt.

Kan ik dit ook 1-op-1 volgen, dus niet in een groep?

Jazeker, we bieden deze training ook als een individuele training aan. Als jij extra aandacht en begeleiding wil bij het verkennen van de wondere wereld van SEO is een 1-op-1 sessie een goede oplossing. De prijs is dan € 250 voor een workshop van 2,5 uur.

Waarom wordt deze training niet online aangeboden?

Deze workshop wordt juist niet online aangeboden omdat het onze ervaring is dat het heel fijn is als er iemand rondloopt die direct met je meekijkt of je zoekwoorden en teksten goed zijn. Ook wordt de dynamiek van het werken in een groep als een groot voordeel genoemd. Je leert van elkaars ervaringen en raakt daardoor ook geïnspireerd.

Niveau van de workshop

De trainingen worden gegeven op MBO-niveau en mocht je je afvragen welke vooropleiding verreist is? Ook daar houden we MBO-niveau voor aan.

Bevestiging deelname

Plaatsing voor de workshop gaat in volgorde van aanmelding tot het maximum aantal deelnemers bereikt is. Bij minder dan 3 aanmeldingen kan Weblish besluiten om de workshop niet door te laten gaan.

Waar is de workshop?

Smart Business Park
Kanaalweg 18 (gebouw C1)
3526 KL Utrecht
Tel: 030 – 227 0595

Er is gratis parkeren. Meld je via de intercom bij de ingang.

Vrijstellingenbeleid?

Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of Manuela van Prooijen op 030 – 227 0595.

Vragen?

Voor vragen over deze workshop kun je contact opnemen met Manuela van Prooijen via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 2270595.

59,00250,00 excl. btw

Wissen
     Ja, mail mij 35 tips om mijn site te verbeteren!
Website QuickScan

ONTVANG MIJN E-BOOK MET 35 TIPS OM SNEL JE WEBSITE TE VERBETEREN


Daarnaast krijg je als bonus de Weblish e-zine met mijn favoriete WordPress en online marketing tips!

×
X