In deze praktische 3 uur durende individuele Personal Branding workshop:

  • Leer je wat personal branding is (en nee: het is geen vies woord)
  • Zie je het nut in van personal branding, juíst voor zzp-ers
  • Ontdek je wat jou écht anders maakt
  • Zie je hoe je een authentiek merk opbouwt op basis van jouw specifieke kennis, persoonlijkheid, interesses en kernwaarden
  • Ga je naar huis met een stappenplan
  • Leer je, zonder patserig over te komen, positief over je bedrijf te praten.
  • Maak je een “over mij” webpagina die er écht uit springt

Personal Branding

Weet jij eigenlijk wel waar jij voor staat? Enne…. weten je klanten dat ook? Ben jij herkenbaar tussen al je concurrenten?

In deze praktische workshop krijg je tools aangereikt om jouw unieke combi van eigenschappen in beeld te brengen. Je leert jezelf helder neer te zetten, zodat potentiële klanten in 1 oogopslag zien of ze bij jou aan het juiste adres zijn. Vooraf krijg je wat huiswerk, zodat we het maximale uit de training zelf kunnen halen.

Geen dertien-in-een-dozijn

Niemand wil te boek staan als die ‘grijze muis’ die precies doet wat ‘de rest ook al doet’. Maar hoe zorg je er dan voor dat jij niet als één van de 13 in een dozijn gezien wordt? Daar gaan we tijdens deze workshop mee aan de slag. We gaan er voor zorgen dat jouw eigen authentieke verhaal de basis wordt van jouw marketing/communicatie. Want als dit plaatje klopt ga je merken dat bijna automatisch de juiste klanten je weten te vinden. Klinkt goed toch?

FAQ

Voor wie is deze Workshop Personal Branding geschikt?

Je bent werkzaam als zzp-er en je merkt dat het aantal concurrenten in je vakgebied sterk toeneemt. Toch vind je het lastig om aan te geven wat jou nu zo anders maakt dan al die anderen. Je vind het dus moeilijk om je ‘onderscheidende vermogen’ te ontdekken. Je bent wel reuze nieuwsgierig hoe je je personal brand in de markt kunt zetten, zodat je meer mensen kunt bereiken. En je bent niet te beroerd om je mouwen op te stropen en in een praktische sessie hiermee aan de slag te gaan. Klinkt dit als iets voor jou?

Business Ninja Blok: Personal Branding

Deze workshop is een zogenaamd Business Ninja Blok. We hebben gemerkt dat het Business Ninja Programma voor sommige ondernemers te lang duurt, of onderdelen bevat die ze zelf al lang en breed doorgeworsteld hebben. Vandaar dat we verschillende onderdelen uit het Business Ninja Programma nu ook als modules aanbieden, die je los van elkaar kunt volgen. En uiteraard allemaal live vanuit het Weblish trainingscentrum in Utrecht.

Huiswerk?

Vooraf krijg je huiswerkopdrachten opgestuurd. Reken op gemiddeld 3 uur voorbereidingstijd.

Locatie

Weblish
Smart Business Park
Kanaalweg 18  (gebouw C1)
3526 KL Utrecht
Tel: 030 – 227 0595

Je kunt gratis parkeren bij onze trainingslocatie. Meld je via de intercom bij de ingang.

Wat kost het?

  • individuele Workshop Personal Branding: € 250 (ex btw).

Dit is inclusief koffie, thee, snacks en cursusmateriaal.

Trainer Manuela van Prooijen

Deze workshop wordt gegeven door Manuela van Prooijen.

Manuela van Prooijen

Vragen?

Voor vragen over deze Workshop Personal Branding kun je contact opnemen met Manuela van Prooijen via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 2270595.

Klaar ervoor? Schrijf je dan direct in

Je kunt via iDEAL, PayPal en creditcard betalen.

250,00 excl. btw

250,00 excl. btw

Weblish.nl
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 34 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 34 beoordelingen