Echt iets voor jou als:

 • Je wilt weten hoe je een Online Leeromgeving bouwt
 • Je zelf een eigen online academie wilt opzetten
 • Je een nieuwe dienst wilt neerzetten
 • Je een nieuw verdienmodel uit jouw Online Leeromgeving wilt halen
 • Je ook voor je klanten een Online Leeromgeving wilt kunnen bouwen

Wil jij leren hoe jij je eigen online leeromgeving maakt? En ben je nieuwsgierig hoe je uit het bouwen van online leeromgevingen een nieuw verdienmodel kunt halen? Hoe tof zou het namelijk zijn als jij deze zelf kunt bouwen en als nieuwe dienst kunt verkopen aan je klanten? Klinkt goed? Dan hebben we nu dé cursus voor jou.

In 1 dag ga je aan de slag om in WordPress een omgeving aan te maken waarmee e-learning cursussen aangeboden kunnen worden.

We hebben hierin 2 individuele varianten:

Individuele Bouwtraining in 1 dag

Dit is de dagtraining (10.00 – 16.30 uur) voor mensen die graag alle ins en outs willen weten over hoe je een online leeromgeving vanaf de basis opzet. Wellicht omdat je het bouwen van online leeromgevingen ook aan je eigen klanten wilt aanbieden. Je krijgt ter voorbereiding huiswerk zodat we op de dag zelf het maximale er uit kunnen halen. Deze training mag je in 3 termijnen van € 255 betalen.

Individuele Beheer- en vultraining in 4,5 uur

We bieden ook een vorm aan waarbij wij ALLES al voor je klaarzetten (WordPress, Online Leeromgeving, Thema, Plugins), en waar je in 4,5 uur (10.00-14.30 uur) leert hoe je je leeromgeving kunt vullen en beheren. Hierbij leer dus niet de ins en outs van de verschillende plugins maar ga je puur met het vullen van je omgeving aan de slag. Deze variant is dus echt geschikt als je een leeromgeving voor je eigen bedrijf wilt opzetten. Deze training mag je in 3 termijnen van € 210 betalen.

SUPERBONUS: EXTRA ONLINE CURSUS !

Cursus online leeromgeving maken

Je krijgt ALLE lessen ook nog eens als online cursus kado! Het is dus niet óf een live training volgen óf een online cursus volgen. Nee, het is het complete pakket: én live in de groep én online! Dit is extra handig, omdat je zo niet driftig hoeft mee te schrijven. Deze online cursusomgeving blijft tot een half jaar na afloop van je cursus toegankelijk voor jou.

Leeromgeving voor een echte klant!

We zetten er op in dat je niet gaat ‘droogoefenen’, maar tijdens deze cursus een online leeromgeving voor een echte klant maakt. Hiermee verdien je in 1 klap je cursusgeld gelijk terug!

Kennis van WordPress is een must

Het tempo ligt in deze cursus behoorlijk hoog. We gaan er van uit dat je over basiskennis van WordPress beschikt. Heb je deze basiskennis nog niet? Volg dan even snel een individuele Cursus WordPress voor beginners bij ons (€250 voor 2 privélessen van 2,5 uur). Twijfel je of je voldoende WordPress basiskennis hebt, mail ons dan even via info@weblish.nl.

Wat ga je leren?

Een online leeromgeving maken houdt meer in dan alleen maar wat video’s en vragenlijsten maken en deze op je website plaatsen. Het vraagt om een strategie, creativiteit en een grote dosis doorzettingsvermogen. En daar gaan we je bij deze cursus mee helpen!

Wat behandelen we tijdens deze cursus:

 • Technisch neerzetten van de online leeromgeving (WordPress installeren, plugins en thema)
 • Op wie ga je je richten met je online leeromgeving
 • Hoe promoot je een online leeromgeving
 • Welke testvormen zijn er: quizzen, video’s, opdrachten die naar docent opgestuurd moeten worden
 • Certificaten instellen
 • Bepaal welke prijzen je voor deze dienst kunt vragen
 • Je leert verschillende manieren om video’s en teksten te beveiligen, zodat ze niet illegaal gedownload of gekopieerd kunnen worden.
 • Betaalmogelijkheden koppelen (iDEAL, Paypal, creditcards)
 • Leer wat “dripped content” is
 • Tips hoe je screencasts en video’s kunt opnemen
 • Opstellen van een draaiboek voor je video’s

FAQ

Gratis licentie op Learndash

We werken tijdens deze training met het programma Learndash, deze licentie krijg je van ons. Scheelt je toch weer € 150.

Besloten Facebookgroep

Je wordt automatisch lid van de besloten Facebookgroep waar je vragen kunt stellen en elkaar kunt helpen. Ook na afloop van de cursus ben je  niet aan de goden overgeleverd.

Kan ik vrijstellingen krijgen?

Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of Manuela van Prooijen op 030 – 227 0595.

Locatie: waar is de cursus?

Smart Business Park
Kanaalweg 18 (gebouw C1)
3526 KL Utrecht
Tel: 030 – 227 0595

Er is gratis parkeren. Meld je via de intercom bij de ingang.

Wat kost het?

 • Individuele Bouwtraining in 1 dag: € 750 excl. BTW
 • Individuele Beheer- en vultraining in 4,5 uur: € 600 excl. BTW

Trainers

Manuela van Prooijen en Samir Rafiq zijn de vaste trainers, waarbij – afhankelijk van het onderwerp – bepaald wordt welke trainer ingezet wordt.
Manuela van ProoijenSamir Rafiq

Vragen?

Voor vragen over deze cursus kun je contact opnemen met Manuela van Prooijen via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 2270595.

Klaar ervoor? Schrijf je dan direct in

Je kunt via iDEAL, PayPal en creditcard betalen.

600,00750,00 excl. btw

Wissen

600,00750,00 excl. btw

Wissen
Weblish.nl
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 36 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 36 beoordelingen