Cursus Online Leeromgeving Maken

Wil jij leren hoe jij je eigen online leeromgeving maakt? En ben je nieuwsgierig hoe je uit het bouwen van online leeromgevingen een nieuw verdienmodel kunt halen? Hoe tof zou het namelijk zijn als jij deze zelf kunt bouwen en als nieuwe dienst kunt verkopen aan je klanten? Klinkt goed? Dan hebben we nu dé cursus voor jou.

In 3 middagen (13.30 – 16.00 uur) ga je in een groep aan de slag om in WordPress een omgeving aan te maken waarmee e-learning cursussen aangeboden kunnen worden.

SUPERBONUS: EXTRA ONLINE CURSUS !

Cursus online leeromgeving maken

Je krijgt ALLE lessen ook nog eens als online cursus kado! Het is dus niet óf een live training volgen óf een online cursus volgen. Nee, het is het complete pakket: én live in de groep én online! Dit is extra handig, omdat je zo niet driftig hoeft mee te schrijven. Deze online cursusomgeving blijft tot een half jaar na afloop van je cursus toegankelijk voor jou.

Leeromgeving voor een echte klant!

We zetten er op in dat je niet gaat ‘droogoefenen’, maar tijdens deze cursus een online leeromgeving voor een echte klant maakt. Hiermee verdien je in 1 klap je cursusgeld gelijk terug!

Kennis van WordPress is een must

Het tempo ligt in deze cursus behoorlijk hoog. We gaan er van uit dat je over basiskennis van WordPress beschikt. Heb je deze basiskennis nog niet? Volg dan even snel een individuele Cursus WordPress voor beginners bij ons (€250 voor 2 privélessen van 2,5 uur). Twijfel je of je voldoende WordPress basiskennis hebt, mail ons dan even via info@weblish.nl.

Wat ga je leren?

Een online leeromgeving maken houdt meer in dan alleen maar wat video’s en vragenlijsten maken en deze op je website plaatsen. Het vraagt om een strategie, creativiteit en een grote dosis doorzettingsvermogen. En daar gaan we je bij deze cursus mee helpen!

Wat behandelen we tijdens deze cursus:

 • Technisch neerzetten van de online leeromgeving (WordPress installeren, plugins en thema)
 • Op wie ga je je richten met je online leeromgeving
 • Hoe promoot je een online leeromgeving
 • Welke testvormen zijn er: quizzen, video’s, opdrachten die naar docent opgestuurd moeten worden
 • Certificaten instellen
 • Bepaal welke prijzen je voor deze dienst kunt vragen
 • Je leert verschillende manieren om video’s en teksten te beveiligen, zodat ze niet illegaal gedownload of gekopieerd kunnen worden.
 • Betaalmogelijkheden koppelen (iDEAL, Paypal, creditcards)
 • Leer wat “dripped content” is
 • Tips hoe je screencasts en video’s kunt opnemen
 • Opstellen van een draaiboek voor je video’s

Gratis licentie op Learndash

We werken tijdens deze training met het programma Learndash, deze licentie krijg je van ons. Scheelt je toch weer € 150.

Samenwerkmiddag

We organiseren ook een samenwerkmiddag waarmee je met medecursisten kunt werken aan je online leeromgeving. Zo kun je elkaar helpen en op nieuwe ideeën komen. Er zal geen officiële begeleiding vanuit Weblish zijn tijdens de samenwerkmiddag. Wij faciliteren de ruimte, koffie, thee en koeken.

Besloten Facebookgroep

Je wordt automatisch lid van de besloten Facebookgroep waar je vragen kunt stellen en elkaar kunt helpen. Ook na afloop van de cursus ben je  niet aan de goden overgeleverd.

Niveau van de cursus

De trainingen worden gegeven op MBO-niveau en mocht je je afvragen welke vooropleiding vereist is? Ook daar houden we MBO-niveau voor aan.

Bevestiging deelname

Plaatsing voor de cursus gaat in volgorde van aanmelding tot het maximum aantal deelnemers bereikt is. Bij minder dan 3 aanmeldingen kan Weblish besluiten om de cursus niet door te laten gaan.

Kan ik deze training ook individueel volgen?

Uiteraard kun je deze training ook individueel volgen, al moedigen we altijd de groepslessen aan vanwege de dynamiek in de groep en het van elkaar kunnen leren.

 • Individuele training in 3 sessies van 2,5 uur: € 900.
 • Individuele training in 1 dag  € 750.

Mail me op info@weblish.nl voor meer informatie en om een afspraak in te plannen.

Waar is de cursus?

Smart Business Park
Kanaalweg 18 (gebouw C1)
3526 KL Utrecht
Tel: 030 – 227 0595

Er is gratis parkeren. Meld je via de intercom bij de ingang.

Vrijstellingenbeleid?

Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of Manuela van Prooijen op 030 – 227 0595.

Vragen?

Voor vragen over deze cursus kun je contact opnemen met Manuela van Prooijen via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 2270595.

Zin om te beginnen?

Bestel hieronder dan direct je plek. Je kunt via iDEAL, PayPal en creditcard betalen.

Wellicht tot gauw!

600,00900,00 excl. btw

Wissen

Startgarantie

Zelfs bij 1 aanmelding gaat een training door! Yeah! In dat geval heb je dan lekker privéles! 

600,00900,00 excl. btw

Wissen

Startgarantie

Yeah! Bij Weblish gaat een training zelfs bij 1 aanmelding door! In dat geval heb je dan lekker privéles! 

     Ja, mail mij 35 tips om mijn site te verbeteren!
Website QuickScan

ONTVANG MIJN E-BOOK MET 35 TIPS OM SNEL JE WEBSITE TE VERBETEREN


Daarnaast krijg je als bonus de Weblish e-zine met mijn favoriete WordPress en online marketing tips!

×
X