Home » Nieuws » Jaaropleiding Technisch Virtual Assistant (VA)
Opleiding Technisch VA

Yes! We hebben een supernieuwe training gelanceerd, vooral voor de technisch-nieuwsgierige Virtual Assistant: TechnischVA.nl

Bewezen ervaring met opleiden van WebAssistants en Technische VA’s

Bij Weblish leiden we al jaren succesvol WebAssistants op (zie webassistant.nl). Dat zijn echte bruggenbouwers op het gebied van webtechniek, online marketing en office skills. Een groot aantal van hen is Technisch VA geworden, vaak na extra webtechnische trainingen bij ons. Kijk maar eens in Google wanneer je zoekt op de term Technisch VA, je ziet dan 4 oud-cursisten van Weblish in de top6 staan! We kregen vaak de vraag waarom we zelf geen technische va opleiding aanboden. Wel, dat is bij deze dan geregeld 😊

Meer dan alleen de website bijhouden

Want klanten zijn tegenwoordig niet alleen meer op zoek naar een virtual assistant die de website kan bijhouden of snel een WordPress website kunnen installeren. Eigenlijk zoeken ze die alleskunner die hen bij kan staan in al hun online avonturen. Niet schrikt als de website een blanco scherm toont of een foutmelding geeft, die kan zorgen dat de website er niet alleen goed uitziet, maar er ook voor kan zorgen dat kijkers ook kopers gemaakt worden. En dat de vindbaarheid in Google ook een lekkere boost kan krijgen wanneer ze met jou gaan samenwerken.

Wat kun je verwachten in deze Technisch VA opleiding?

Elementor Pro, Beaver Builder, Divi pagebuilders

Bij Weblish ga je echt de diepte in. Zo werken we niet met 1, maar met 3 soorten pagebuilders, de WordPress blokkenbouwers voor je webpagina’s. Je wilt immers niet aan 1 pagebuilder vastzitten want ja, de klant wil wellicht met Elementor Pro werken, terwijl jij alleen Divi beheerst. Daarom extra veel aandacht voor Elementor Pro, Beaver Builder en DIvi. Je gaat maatwerkontwerpen maken waar je klant helemaal blij van wordt.

HTML / CSS

Ook staan we uitgebreid stil bij de basis van webdesign, namelijk HTML en CSS leren… Zonder die kennis heb je toch een beetje het gevoel dat je maar wat doet. Kennis en inzicht van basisbeginselen van webdesign zijn daarom ontontbeerlijk.

Custom Post Types

Tegelijk laten we je in het diepe springen door je te leren werken met Custom Post Types, zodat je mooi maatwerkoplossingen voor je klant kunt maken. Denk aan een smoelenboek voor het personeel, een

Allerhande toepassingen

Toepassingen waar je klant van gaat watertanden: afsprakensystemen, online leeromgevingen, membership sites, affiliate website.

Beheer, beveiligen en onderhoud van je WordPress websites

En wat kijken onder de motorkap betreft, daar zijn we in deze training niet zuinig in: maar liefst 6 lessen besteden we aan onderhoud, troubleshooting en beveiligen.

Jaarprogramma

We hebben dit programma in een jaarprogramma gegoten, waarbij we wekelijks een nieuwe les (met huiswerk) vrijgeven. Niet alles in 1 keer, want dan heb je niet voldoende tijd om te oefenen en het huiswerk te doen. Dat laatste is best pittig: zo’n 4 uur per week.

Start wanneer je maar wilt

Je volgt de jaaropleiding gewoon thuis op momenten dat het jou uitkomt, en je start op welk moment dan ook.

Live ontmoetingsdagen

Toch zul je ook andere cursisten ontmoeten want we hebben 4 x tijdens het jaarprogramma ontmoetingsdagen (inclusief lunch) waarbij je kunt netwerken en sparren met andere Technisch VA’s en WebAssistants.

Speciale individuele begeleiding

We laten je niet aan de goden over tijdens het traject. Je ontvangt 10 uur persoonlijke begeleiding. Die kun je inzetten voor kleine vragen of je spaart het op en komt een paar keer bij ons langs in ons gezellige Weblish kantoor. Koffie en koeken staan klaar.

Zakelijke tips

Ook krijg je voldoende zakelijke tips hoe je je technisch va bedrijf handen en voeten moet geven. Hoe je je tarief moet bepalen, je moet onderscheiden in de groeiende markt van Technisch Virtual Assistants.

Certificaat

Na afloop kun je een certificaat krijgen, mits je voldoet aan de minimum criteria van de opleiding. Je zult namelijk een flink aantal projecten moeten opzetten om aan te kunnen tonen dat jij het Technisch VA logo op je website mag voeren.

Supercomplete Technisch VA opleiding

Enfin, ik klink nu wel een beetje als “wij van WC eend”, maar ik durf gewoon eerlijk te zeggen dat deze opleiding echt supercompleet is. Met trainers die het vak al jaren beheersen en met een trackrecord van meer dan 1500 live opgeleide cursisten…..

In 10 termijnen betalen mogelijk

Je mag deze opleiding in 10 maandtermijnen betalen. We rekenen wel een meerprijs van €30,00 per betaling voor administratiekosten.

Neem vooral een kijkje op de website: TechnischVA.nl