Home » Nieuws » Interview met Simone Jagtenberg: WebAssistant Turbo Kanjer!
Simone Jagtenberg

Onze tweede lichting WebAssistant TURBO Kanjers is afgeleverd! Een geweldige prestatie, want het is hard werken en doorknallen voor deze groep. Simone Jagtenberg is één van hen. Ze werd geïnterviewd door Roselind Hellingman en vertelt hoe de training haar is bevallen.

Wie oh wie is Simone?

Simone is een goedlachse, enthousiaste en pittige onderneemster met 19 jaar saleservaring. Ze is dus wel wat gewend wat betreft aanpakken, vandaar haar keuze voor de WebAssistant TURBO-groep van afgelopen januari.

‘Het is lekker overzichtelijk; binnen 5 dagen klaar en dus ook weinig reistijd voor mij,’, vertelt ze. ‘Ik heb er thuis rekening mee gehouden en mezelf volledig vrij gepland om de training te volgen. Dit geeft me de rust om me te concentreren en te focussen.’

Goed om te horen dat Simone zich zo heeft voorbereid, want de WebAssistant TURBO-training vereist echt wel je aandacht!

Waarom WebAssistant?

‘Na 19 jaar Sales, wilde ik voor mezelf beginnen en heel graag mijn kennis uitbreiden. Vooral de praktische kennis ontbrak bij mij om zelfverzekerd mee naar buiten te treden. En die heb ik bij Weblish zeker gekregen! De training is vooral gericht op praktische toepassingen en je leert alles zelf toe te passen. De presentaties zijn helder en goed te gebruiken als naslagwerk. Bovendien is iedereen bij Weblish heel erg behulpzaam….niks is teveel! Alles in de trainingsweek was goed georganiseerd en ik kon meteen met alles aan de slag. Heel belangrijk als je maar een week hebt om je de stof eigen te maken en thuis ook nog te oefenen. Er is veel informatie te verwerken in korte tijd en dat zorgde er vooral in de middag wel eens voor dat ik minder alert was. Het fijne van een groepstraining is dan dat je elkaar bij de les kunt houden en dat was soms ook wel nodig…hahaha!’

Meerwaarde voor eigen bedrijf?

Welke meerwaarde levert je dit op voor je eigen bedrijf? ‘Ik heb heel veel inzichten gekregen en er is bij mij heel veel op zijn plaats gevallen. Door praktisch bezig te zijn met deze onderdelen, heb ik echt ontdekt wat ik leuk vind en waar ik mee verder wil in mijn bedrijf. Weblish is ook een heel inspirerende omgeving, dat maakt het zoveel gemakkelijker om deze WebAssistant TURBO-training te volgen. De ambiance, de verzorging, het laagdrempelige en het informele zorgen ervoor dat ik me direct op me gemak voelde. En dat werkt heel fijn.  Als aanvulling op deze training wil ik ook heel graag het Business Ninja Programma gaan volgen. Dat begint in september en ik kan eigenlijk niet wachten om te starten! Ik heb heel lang in loondienst gewerkt en wil nu echt in de mindset komen waarin ik mezelf kan zien als directeur van mijn eigen bedrijf.

Tip van Simone

‘Eigenlijk zouden alle mkb’ers en zzp’ers deze training moeten volgen. Het is goed voor inzicht in online activiteiten.’

Dank je wel Simone!

Wat een enthousiasme en wat een gedreven cursiste ben je toch, daar kunnen we natuurlijk niet genoeg van krijgen. We verwelkomen je natuurlijk van harte bij het Business Ninja Programma.

Tot september!

Meer weten?