Home » Nieuws » Interview met Kevin Rijnsdorp: onze 1000e facebookfan
kevin

Hier is ie dan…..onze 1000e LIKER!!!

Afgelopen weekend klikte Kevin Rijnsdorp als 1000e op de ‘vind ik leuk’ knop van onze facebookpagina.
En daarmee heeft ie een exclusief interview gewonnen waarmee hij zichzelf bekend kan maken.
“Ik vind het wel een hele eer hoor”, zegt Kevin bescheiden, “ want ik vind Weblish ook echt heel leuk! Manuela is een topper die anderen veel gunt.”

Kevin als netwerkmakelaar

Als jonge twintiger is Kevin ooit begonnen via LinkeIn connecties te maken en zag dat grote netwerkevents als snel vele honderden euro’s kostten. “Zeker in de crisis van destijds was dit best een grote investering ook al waren er grote bedrijven aanwezig. “Dit moet anders kunnen, dacht ik bij mezelf”, vertelt Kevin enthousiast. “Ik heb toen de ‘Website Award’ ingezet en hierdoor een groot netwerk opgebouwd. Hierbij merkte ik dat de behoefte aan samenwerking erg groot was. Ik heb toen heel veel mensen zelf benaderd, zelfs radio en andere media en ben ergens in een kelder aan de Oude Werf een eigen event gestart. Andere avonden kon men er sushi eten of zelfs paaldansen”, vertelt hij hardop lachend, “maar je moet ergens beginnen en je passie volgen.”
“ik zie mezelf echt als een bemiddelaar, een verbinder, een makelaar in samenwerking. Mensen met elkaar in contact brengen en kennis delen, dat is waar het om draait.”

Gunfactor is belangrijk

Kevin wil zijn events echt waarde geven en koppelt er vaak een goed doel aan en geeft sprekers een podium om kennis te delen. “Ik vind het geweldig als ik echte samenwerking zie ontstaan tussen ondernemers en er ook een gunfactor is bij de deelnemers”.
“Vaak wordt er vanuit het UWV en de KvK  ondernemerschap gestimuleerd, zonder dat er goede voorlichting is wat dit nu in real life ècht inhoudt. Ik heb dat zien gebeuren en dat is natuurlijk zonde. Als we als ondernemers en collega’s kennis en ervaring kunnen delen, kan er groei ontstaan. Hoe mooi is dat?”
“Het is een eenzaam vak, maar je hoeft het niet allemaal alleen te doen!”

Tip van Kevin

“Kijk hoe je bezig bent en wat de verbeterpunten zijn, zo leer je vanuit eigen kracht te werken en creëer je een eigen identiteit. En natuurlijk: Deel je kennis!”

 

Meer weten over Kevin en zijn events bezoeken?

Neem dan eens een kijkje op zijn websites:

Tags:

Weblish.nl
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 24 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 24 beoordelingen

januari, 2020

28jan09:3012:00Web&Coffee: werken aan je WordPress website of SEO28 januari 2020 (9.30-12.00 uur)

Download nu 35 snelle verbetertips voor je site....

Snel toe te passen tips om je site snel in de actiestand te krijgen. Daarnaast krijg je als bonus de Weblish e-zine met mijn favoriete WordPress en online marketing tips! Je ontvangt een e-mail om je aanmelding voor de e-zine te bevestigen.

Weblish verpleegster

Laat een reactie achter