Met deze training:

  • Leer je werken met de nieuwe pagebuilder van WordPress: Gutenberg
  • Ontdek je de verborgen verrassingen in deze standaard WordPress editor
  • Zet je deze editor in voor je eigen website én die van je klanten
  • Heb je in slechts 1 dag een goede vervolgtraining WordPress in the pocket

Trainer Samir Gutenberg

In deze  individuele “Werken met Gutenberg workshop” leer je in 1 dag werken met de nieuwe blokkenbouwer/pagebuilder van WordPress: Gutenberg. Je zult zien dat er veel verborgen verrassingen in deze standaard WordPress teksteditor zitten, die je wellicht voor veel van je klanten (of voor jezelf) gaat inzetten.

Wat kun je verwachten?

Het is geen vervanging voor de WordPress beginnerscursus, maar juist supergeschikt voor iedereen die deze al eerder bij Weblish gevolgd heeft. Hier gaan we niet met onze vertrouwde Beaver Builder werken, maar gaan we aan de slag met de teksteditor die standaard in WordPress is ingebouwd: de zogenaamde Gutenberg editor.

Een echte vervolgtraining met powerrrrr dus… .voor de mensen die het naadje van de kous willen weten en veel ook onafhankelijk van gewone pagebuilders websites willen leren bouwen. Achterover leunen is er niet bij! Superleuk als je op een meer actieve manier met je website bezig wilt zijn!

Wanneer kun je deze workshop “Werken met Gutenberg” volgen?

FAQ/Veelgestelde vragen

Krijg ik huiswerk?

Vooraf krijg je huiswerkopdrachten opgestuurd. Als je je opdrachten goed wilt doen tijdens de training ben ongeveer 1 uur kwijt.

Wat moet ik nog meer voorbereiden?

WordPresskennis is vereist. We gaan er van uit dat je basishandelingen op je laptop kunt doen (knippen/plakken, bestandsbeheer). Je hebt zelf een webhostingaccount waar je subdomeinen kunt aanmaken en WordPress kunt installeren.

Vrijstellingenbeleid?

Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of Manuela van Prooijen op 030 – 227 0595.

Locatie

Weblish
Smart Business Park
Kanaalweg 18  (gebouw C1)
3526 KL Utrecht
Tel: 030 – 227 0595

Er is gratis parkeren bij onze trainingslocatie. Meld je via de intercom bij de ingang.

Wat kost het ?

  • Individuele training: €250 excl. btw

Trainer Samir Rafiq

Samir Rafiq

Deze training wordt gegeven door Samir Rafiq, al sinds 2015 werkzaam bij Weblish. Samir geeft onder meer trainingen: WordPress voor beginners, Beaver Builder Bootcamp, Webshop bouwen, Google Producten, Online Leeromgeving Maken, Werken met Gutenberg en Web&Coffee

Vragen?

Voor vragen over deze Workshop Werken met Gutenberg kun je contact opnemen met Manuela van Prooijen via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 2270595.

Klaar ervoor? Schrijf je dan direct in

Je kunt via iDEAL, PayPal en creditcard betalen.

250,00 excl. btw

250,00 excl. btw

Weblish.nl
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 36 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 36 beoordelingen