UIT ETEN MET WEBLISH

Vanaf juli 2023 hebben we de Samenwerkdagen ook bij Zinnia! Dit in combinatie met een etentje bij Zinnia! We doen dit omdat we het leuk vinden om met elkaar te verbinden en gezellig lekker wat te eten en te drinken. Net even wat anders dan je normale maaltijd thuis!

Sparren met andere ondernemers! 

Lekker wat te eten en te drinken!

Hoeveel kost het?: Alle kosten die je eet en drinkt betaal je zelf.

Locatie: Zinnia, Koeriersterlaan 101, 3526 ZC Utrecht

Zinnia Restaurant in de avond
Dag
Uur
Minuut
Seconde

12 juli 2023 (18:00 - 21:00)

Hoe laat en waar?

Het etentje zal zijn bij Zinnia op de Koeriersterlaan 101, 3526 ZC in Utrecht. 5 min met de auto vanaf Weblish. En de tijden zullen altijd om 18:00 zijn!

sushi plate
California sushi roll

Wat wil je nog meer weten?

Restaurant Zinnia | Modern Asian Cuisine

In Park Transwijk te Utrecht bij Restaurant ZINNIA kunt u onbeperkt genieten van de Aziatische keuken voor een vaste prijs! U kunt onbeperkt bestellen van onze menukaart. Keuze uit meer dan 100 gerechten, inclusief een uitgebreid dessertbuffet!

ZINNIA neemt u graag mee op een culinaire ontdekkingsreis door Aziatische culturen. Laat u verrassen en geniet van de verfijnde smaken die onze chef voor u bereidt. Het wezen van ZINNIA is blijdschap en ontspanning, net als de bloem Zinnia. Zinnia is een eetbare bloemsoort die een genezende werking heeft en gelach, blijheid, verlichting en bevrijding van spanning bevordert.