Deze individuele maatwerkcursus geeft jou:

 • Verdieping in de mogelijkheden van WordPress
 • De mogelijkheid te werken aan WordPress-items van jouw keuze
 • Jouw eigen unieke website
 • Zowel voor beginners als voor gevorderden
 • 4 sessies van 2,5 uur
 • Een training op jouw lijf geschreven

Deze individuele VIP-training is bedoeld voor als je je verder wilt verdiepen in de mogelijkheden van WordPress en echt een maatwerktraining wilt hebben. Omdat geen enkele website hetzelfde is bieden we deze individuele training aan die je in 4 sessies van 2,5 uur volgt. Afhankelijk van je WordPress-kennis en leerdoelen bepalen we een trainingsprogramma, speciaal voor jou op maat gemaakt.

Leerdoelen (wat ga je leren)

 • Dat je na afloop een eigen site hebt neergezet!
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Inrichten van hostingruimte
 • Complexe webformulieren maken
 • Aanpassen nameservers van je domeinnaam
 • Integreren van webstatistieken in je website
 • Beveiligen en onderhouden van je website (incl. backups maken)
 • Thema’s aanpassen (stijlsheets aanpassen, widgetruimtes toevoegen)
 • Website verhuizen
 • Hoe je opmaak en indeling van de webpagina’s zelf kunt aanpassen
 • De juiste plugin selecteren voor een taak
 • Overige onderwerpen uiteraard op aanvraag

FAQ

FAQ

Je hoeft geen technische voorkennis te hebben. Wel moet je basishandelingen op je laptop kunnen verrichten. Je hoeft dus nog niet over een website te beschikken.

Je kunt bij ons een Support Strippenkaart afnemen. Soms wil je namelijk net even wat meer weten over een onderwerp, of zit je gewoon muurvast met een probleem….

 • Strippenkaart vanaf 2 uur waarin je de hulptroepen kunt inschakelen
 • We werken met blokken van 15 minuten
 • Niet te lang zelf worstelen, maar krijg snel hulp
 • Altijd overzicht via handig ticketingsysteem
 • Je hebt een vaste contactpersoon

Deze kun je via deze link bestellen.

Ja, dat is het uitgangstpunt van deze cursus: dat je gaat werken op een zelfaangeschafte domeinnaam, op je eigen webhosting. Dat is namelijk de basis voor als je zelf aan de slag wilt als webbouwer: dat je handig wordt in het snel installeren van WordPress, de bijbehorende plugins en themabestanden en dat je zelf een stukje troubleshooting kunt doen wanneer er iets niet goed gaat.

Wanneer je deze cursus gaat volgen moet je dus beschikken over een webhostingaccount en een domeinnaam. Wij raden in verband met uniformiteit aan dat je deze afneemt bij Vimexx.nl. Het Plus-pakket (€ 64/jaar) is dan het pakket dat wij aanraden. Je krijgt hierover nog instructies hoe je dit moet regelen.

Heb je zelf al webhosting?
Dan gaan we er van uit dat moeiteloos de weg weet te vinden in je Controlepaneel van je hostingprovider. Wij bieden helaas geen support op hostingvragen die betrekking hebben op andere providers dan Vimexx.

– Als je meer wilt leren over websites bouwen
– Zzp-ers die hun eigen website willen maken
– Communicatieprofessionals die beter willen communiceren met webbouwers
– (technische) Virtual Assistants die hun klanten beter willen bedienen
– Digital nomads die locatieonafhankelijke diensten willen leveren, zoals webdesign
– Marketingassistenten

Je zult per week ongeveer 4-6 uur bezig zijn met werken aan je opdrachten.

Ja, bij deze training krijg je een bewijs van deelname of een certificaat

Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of Manuela van Prooijen op 030 – 227 0595.

Een laptop hoort bij je basisuitrusting wanneer je deze training bij ons volgt. Het maakt voor ons niet uit of je met een Windowslaptop of Macbook werkt. We verwachten wel dat je je laptop goed kent, en basishandelingen kunt doen. Denk aan knippen, plakken, mappenstructuur – zoals de downloadsmap – weten, browsergeschiedenis kunnen legen, kladblokfunctie gebruiken.

Specificaties
Een geschikte laptop voldoet bij voorkeur aan de volgende systeemeisen:
• Intel i5 processor of hoger
• 8GB ram, 256GB HD bij voorkeur SSD
• WiFi
• Vanaf Windows 8.1 of MAC OS X 10.12 Sierra
• Scherm: 14 inch of groter
• Antivirus Scanner en Firewall software (gratis versies niet aanbevolen!)
• Je kunt beslist geen tablet (bv iPad) of Chromebook voor je opleiding gebruiken!

Extra beeldscherm is een must

We raden iedereen aan met twee beeldschermen te werken: de ene is het scherm van je laptop, de tweede kan een mobiel laptopscherm of een monitor zijn die je wellicht al voor gaming gebruikt. Je volgt de training op het extra beeldscherm, terwijl je de oefeningen doet vanaf het scherm van je laptop. Je merkt dat dit veel soepeler gaat dan wanneer je de hele tijd zit te switchen tussen instructievideo en je werkomgeving.

Je moet binnen 3 maanden na de goedkeuring van je aanvraag aantoonbaar gestart zijn met de opleiding. Je moet dus tenminsten ingelogd hebben in onze leeromgeving en een huiswerkopdracht ingeleverd hebben. Wij moeten dit kunnen aantonen aan het UWV wanneer zij steekproefgewijs ons hierop controleren.

Lukt het niet om binnen die 3 maanden te starten? Neem dan zelf eerst contact op met het UWV en daarna met Weblish.

Deze cursus moet je echt zien als een opstap naar een nieuw beroep. Het is geen eindpunt. Door veel te oefenen ga je merken dat je tempo steeds hoger wordt.

Je gaat hiermee zeker geen php- of javascriptprogrammeur worden. We leren je redelijk codeloos websites ontwerpen en bouwen. Onze aanpak is al jaren succesvol, gezien het aantal cursisten wat nu met plezier en succes een webbouwbedrijf runt.

Het volgen van deze cursus is geen recept voor instant succes. Om als webbouwer aan de slag te kunnen gaan moet je naast de juiste technische vaardigheden ook jezelf goed in de markt kunnen zetten en je gezicht op de juiste moment laten zien, bijvoorbeeld op netwerkevents. Om alvast te oefenen met dat netwerken organiseren wij maandelijks de samenwerkdagen bij Weblish. De kans dat je daar een toekomstige klant tegen het lijf loopt of samenwerkingspartner ontmoet is groot.

Wil je na het volgen van deze cursus verder leren, dan wijzen we je graag in de juiste richting. Bij Weblish kennen we veel bedrijven die trainingen geven. Het mag bij ons, maar hoeft uiteraard niet.

Locatie

Weblish
De Stadstuin Jin Jersey
Vrieslantlaan 6 (Unit 23)
3526 AA Utrecht
Tel: 030 – 227 0595
Let op: ingang van Weblish is aan de Nieuw Amsterdamlaan.
Parkeren kan gratis in de omgeving

Kosten

Weblish biedt deze training aan voor € 995 ex. BTW. Dit is inclusief koffie, thee, snacks en cursusmateriaal. Ook voor deze training geldt dat je nog 14 dagen nazorg krijgt (fair use, max. 1 uur).

Trainer

Samir Rafiq

Deze training wordt gegeven door Samir Rafiq, al sinds 2015 werkzaam bij Weblish. Samir geeft onder meer trainingen: WordPress voor beginners, Beaver Builder Bootcamp, Webshop bouwen, Google Producten, Online Leeromgeving Maken, Werken met Gutenberg en Web&Coffee

Online database met videohandleidingen

Ook krijg je toegang tot onze online leeromgeving waar je ondersteunend lesmateriaal kan vinden. We gebruiken hiervoor het LMS LearnDash in combinatie met WordPress. Hiervoor ontvang je automatisch de benodigde inlogcodes via de mail.

Duur training

Deze training bestaat uit 4 sessies van 2,5 uur.

Op al het lesmateriaal van Weblish is copyright van toepassing, zowel tijdens als na de training.

Evaluatie

Aan het einde van de training willen we graag van je weten hoe jij de training hebt ervaren en of je de leerdoelen hebt behaald. Hiervoor ontvang je aan het einde van de training een schriftelijke eind- evaluatie. Maar vanzelfsprekend evalueren we tussendoor ook regelmatig mondeling zodat we eventuele vragen en/of onvolkomenheden snel kunnen oppakken ter verbetering!

Algemene voorwaarden, Privacy- en klachtenbeleid

Tenslotte willen we je nog wijzen op ons privacybeleid (https://weblish.nl/privacyverklaring) en onze klachtenregeling (https://weblish.nl/klachtenformulier/).
Op deze training zijn de Algemene voorwaarden van Weblish van toepassing. Deze vindt je hier: https://weblish.nl/algemene-voorwaarden/

Vragen?

We denken je hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd, maar is er iets onduidelijk of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Laat het ons even weten via info@weblish.nl, we zijn je graag van dienst.

En anders tot binnenkort!


Manuela van Prooijen, Weblish.nl

995,00 excl. btw

vip