Wat biedt deze training jou?

 • Je stelt samen met ons je leerdoelen/lesprogramma op.
 • Je mag allerlei combinaties maken.
 • Deze online training is zowel geschikt voor WordPress beginners als gevorderden.
 • Je mag kiezen met welke pagebuilder je werkt: Beaver Builder, Elementor Pro of Divi.
 • Je volgt 5 online sessies (let op: sommige modules bestaan uit meerdere sessies!).
 • Je kunt de training volgen in je eigen tempo
 • Een training op jouw lijf geschreven.
 • Ook als privétraining te volgen (let op: meerprijs)

Deze online WordPress Mix&Match training is bedoeld voor als je je verder wilt verdiepen in de mogelijkheden van WordPress. Je mag zelf de inhoud van de training bepalen, dus wil je leren hoe je vanaf de basis een WordPress website opbouwt, beveiligt/beheert en goed inricht voor Google? Dan is dat een optie. Maar heb je al een website en wil je er gewoon veel meer uithalen, dan kun je ook met de Mix&Match goed uit de voeten.

Jij bepaalt zelf wat je wilt leren

Afhankelijk van je WordPress-kennis en leerdoelen bepalen we een programma van 5 online sessies. We nemen voordat je start contact met je op om te bepalen met welke onderwerpen je aan de slag gaat.

Waaruit kun je kiezen in de WordPress Mix&Match training?

Let er op dat sommige modules meerdere sessies omvatten. Hieronder staat hoeveel sessies de module in beslag neemt. Je mag dus lekker gaan mixen en matchen 🙂

DRIE sessies per module
Divi totaaltraining / Elementor Pro totaaltraining / Eigen WordPress thema maken met Oxygen

TWEE sessies per module
ActiveCampaign (incl funnels) / Basis HTML en CSS / Beaver Builder 1 + 2 /
Dynamische content met Custom Post Types (met Beaver Builder) / Online leeromgeving met Learndash

EEN sessie per module
Beaver Builder Themer / Conversieoptimalisatie / LaPosta nieuwsbrief maken MailChimp nieuwsbrief maken / Online afspraken systeem maken / SEO teksten schrijven (incl zoekwoordenonderzoek) / Social media beheer met Canva / Websites beveiligen – 1 sessie / WooCommerce Webshop opzetten / Basis WordPress / Multisite opzetten*) / Optimalisatie en versnellen websites *) / Troubleshooting*) / Verhuizen websites*)

Zelf webhosting regelen voor enkele modules
Voor de modules met een *) (Multisite opzetten / Optimalisatie en versnellen websites / Troubleshooting / Verhuizen websites) is eigen webhosting nodig die je zelf moet aanschaffen. Reken hiervoor op 50 euro per jaar. We vermelden het alvast hier, dan heb je zo geen verrassingen. Voor alle andere modules richten wij de omgeving op onze server voor je in. Wel zo makkelijk, toch?

Aan de bak met de certificaatopdrachten

Bij iedere sessie krijg je van ons een certificaatopdracht. Zie dit als je huiswerk. Reken hiervoor tussen de 4-6 uur per week tijd om dit goed te kunnen doen. Wanneer 80% van je opdrachten voldoende scoort krijg je van ons een certificaat. Wij kijken je huiswerk na en voorzien het kort van feedback.

FAQ

De trainingen worden gegeven op MBO-niveau en mocht je je afvragen welke vooropleiding verreist is? Ook daar houden we MBO-niveau voor aan.

Je hoeft geen technische voorkennis te hebben. Wel moet je basishandelingen op je laptop kunnen verrichten. Je hoeft dus nog niet over een website te beschikken. We kijken samen welke trainingsopbouw voor jou geschikt is.

Je kunt bij ons een Support Strippenkaart afnemen. Soms wil je namelijk net even wat meer weten over een onderwerp uit de Mix&Match, of zit je gewoon muurvast met een probleem….

 • Strippenkaart vanaf 2 uur waarin je de hulptroepen kunt inschakelen
 • We werken met blokken van 15 minuten
 • Niet te lang zelf worstelen, maar krijg snel hulp
 • Altijd overzicht via handig ticketingsysteem
 • Je hebt een vaste contactpersoon

Deze kun je via deze link bestellen.

Nee, dat is de meeste modules niet nodig. Wij richten een omgeving voor je in waarmee je rustig aan de training kunt werken. Je ontvangt van ons een link met inloggegevens. Toegang tot deze omgeving vervalt 2 maanden na het afronden van de training. Je kunt uiteraard wel je website verhuizen naar een eigen hostingomgeving, zodat je er later nog verder aan kunt werken.

Voor deze modules is WEL eigen webhosting verplicht:

 • Troubleshooting
 • Optimaliseren websites
 • Verhuizen websites
 • Multisite inrichten

Wanneer je één van deze vier modules volgt moet je dus beschikken over een webhostingaccount en een domeinnaam. Wij raden in verband met uniformiteit aan dat je deze afneemt bij Vimexx.nl. Het Plus-pakket (€ 64/jaar) is dan het pakket dat wij aanraden. Je krijgt hierover nog instructies hoe je dit moet regelen.

Heb je zelf al webhosting?
Dan gaan we er van uit dat moeiteloos de weg weet te vinden in je Controlepaneel van je hostingprovider. Wij bieden helaas geen support op hostingvragen die betrekking hebben op andere providers dan Vimexx.

– Zzp-ers
– Communicatieprofessionals
– Virtual Assistants
– Als je meer wilt leren over websites bouwen

Je zult per week ongeveer 4-6 uur bezig zijn met werken aan je opdrachten.

Ja, bij deze training krijg je een bewijs van deelname of een certificaat

Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of Manuela van Prooijen op 030 – 227 0595.

Een laptop hoort bij je basisuitrusting wanneer je deze training bij ons volgt. Het maakt voor ons niet uit of je met een Windowslaptop of Macbook werkt. We verwachten wel dat je je laptop goed kent, en basishandelingen kunt doen. Denk aan knippen, plakken, mappenstructuur – zoals de downloadsmap – weten, browsergeschiedenis kunnen legen, kladblokfunctie gebruiken.

Specificaties
Een geschikte laptop voldoet bij voorkeur aan de volgende systeemeisen:
• Intel i5 processor of hoger
• 8GB ram, 256GB HD bij voorkeur SSD
• WiFi
• Vanaf Windows 8.1 of MAC OS X 10.12 Sierra
• Scherm: 14 inch of groter
• Antivirus Scanner en Firewall software (gratis versies niet aanbevolen!)
• Je kunt beslist geen tablet (bv iPad) of Chromebook voor je opleiding gebruiken!

Geen laptop?
Als je geen laptop hebt is het mogelijk tijdens de les gebruik te maken van een Weblish Windowslaptop (i5 processor). Deze kun je voor gebruik tijdens de les huren voor € 25,00 per sessie. Deze laptop wordt inclusief muis voor de sessie klaargezet voor jou. Na gebruik wordt deze weer opnieuw ingericht, zodat jouw persoonlijke data verwijderd zijn.

Kan ik voorbeelden van werk van cursisten bekijken?
Via onderstaande link kun je websites bekijken die cursisten tijdens hun trainingen bij Weblish hebben gemaakt.
>>> voorbeelden cursistenwebsites

Locatie

Deze training volg je geheel online in eigen tempo. Je kunt de training ook als privétraining volgen (let op: meerprijs!). De trainingslocatie voor de privévariant is:

Weblish
De Stadstuin Jin Jersey
Vrieslantlaan 6 (Unit 23)
3526 AA Utrecht
Tel: 030 – 227 0595
Let op: ingang van Weblish is aan de Nieuw Amsterdamlaan.
Parkeren kan gratis in de omgeving

Kosten

 • Geheel online training in eigen tempo (5 sessies): € 825,00 ex. BTW.
 • Privétraining (5 privésessies van 2,5 uur): € 1.245,00 ex. BTW.

Trainers

Deze training wordt in de live variant gegeven door Samir Rafiq en Manuela van Prooijen. In de online variant is dat afhankelijk van welke module je volgt.

Online leeromgeving

Je krijgt 2 jaar lang toegang tot onze online leeromgeving waar je al het ondersteunende lesmateriaal vindt. Hiervoor ontvang je automatisch de benodigde inlogcodes via de mail.

Duur training

Deze training bestaat uit 5 online sessies of als privétraining (meerprijs).

Op al het lesmateriaal van Weblish is copyright van toepassing, zowel tijdens als na de training.

Evaluatie

Aan het einde van de training willen we graag van je weten hoe jij de training hebt ervaren en of je de leerdoelen hebt behaald. Hiervoor ontvang je aan het einde van de training een schriftelijke eind- evaluatie. Maar vanzelfsprekend evalueren we tussendoor ook regelmatig mondeling zodat we eventuele vragen en/of onvolkomenheden snel kunnen oppakken ter verbetering!

Algemene voorwaarden, Privacy- en klachtenbeleid

Tenslotte willen we je nog wijzen op ons privacybeleid (https://weblish.nl/privacyverklaring) en onze klachtenregeling (https://weblish.nl/klachtenformulier/).
Op deze training zijn de Algemene voorwaarden van Weblish van toepassing. Deze vindt je hier: https://weblish.nl/algemene-voorwaarden/

Vragen?

We denken je hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd, maar is er iets onduidelijk of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Laat het ons even weten via info@weblish.nl, we zijn je graag van dienst.

En anders tot binnenkort!


Manuela van Prooijen, Weblish.nl

825,001.245,00 excl. btw

Wissen
WordPress Mix&Match