• Een keer in de maand, 2,5 uur
 • Werken aan je WordPress website of SEO
 • Stoeien met (nieuwe) plugins of tools
 • Werken aan een betere beveiliging en vindbaarheid van je website
 • Door ontwikkelen van jouw vaardigheden én je website

1 keer in de maand ga je onder begeleiding van Samir in de groep aan de slag met je WordPress website. Wat kun je aan werken? Denk aan  het installeren van plugins of  tools, het versnellen of beveiligen van je website of  het verbeteren van je vindbaarheid.

Doelstelling

We vormen onderling duo’s of kleine groepjes met als doel om kennis te delen, uit te wisselen en elkaar snel op weg te helpen bij praktische uitdagingen. Belangrijkste doel is dat je de vaart houdt in het doorontwikkelen van je website en al doende je website verbetert. Je ontmoet daarnaast web-enthousiastics én gelijkgestemden.

Werkwijze

Samir loopt rond om je helpen bij het oplossen van eventuele knelpunten. Het is handig om van te voren alvast door te geven waar je aan wilt gaan werken. Wij kunnen dan inschatten of dit een puntje is voor een Web&Coffee/Web&Pizza, of  toch meer voor een 1-op-1 sessie. We kunnen namelijk geen uitgebreide individuele instructie of troubleshooting doen tijdens een Web&Coffee-ochtend of Web&Pizza avond. Aan het begin van een sessie wordt gekeken welke punten mensen hebben en wie er in de groep kennis heeft om daarmee te helpen.

Wanneer?

 • Web&Coffee is altijd op dinsdagochtenden van 09:30 – 12.00 uur (1 keer in de maand).

Leerdoelen (wat kun je leren?)

 • Blijf op te hoogte van actuele webtrends
 • Weet welke plugins een must have zijn voor je WordPress website
 • Deel kennis en leer steeds meer
 • Boost je netwerk
 • Raak geïnspireerd
 • Til je eigen site(s) op een hoger plan

FAQ/Veelgestelde vragen

Je hoeft geen doorgewinterde WordPress gebruiker te zijn om al veel uit de Web&Pizza sessies te halen. Maar we zorgen er wel voor dat er voor elk niveau wat nieuws te leren valt.

Dat hoeft niet, maar het kan handig zijn als je bijvoorbeeld met een probleem worstelt waarvan je hoopt dat iemand je kan helpen tijdens de Web&Pizza. Heb je een vraag? Mail ons even via info@weblish.nl, dan doen wij een oproep voor je.

Je hebt een WordPress website en doet daar het beheer over.
Je ervaart regelmatig dat je tegen de grenzen van je eigen kennis aanloopt.
Je beschikt over een behoorlijke basiskennis van WordPress, maar je wilt graag meer leren.
Je wilt graag nieuwe mensen ontmoeten met dezelfde interesses als jij.

Bij de Web&Pizza geldt dat je je tot een dag vóór de event kunt afmelden waarbij je een pizzategoedbon krijgt die je bij een volgende Web&Pizza kunt gebruiken. Meld je je op dezelfde dag af? Dan kunnen we in verband met gedane inkoop geen restitutie doen of pizzategoedbon geven.

Nee bij de Web&Pizza krijg je geen bewijs van deelname of een certificaat. Maar wel lekkere pizza, salades en drankjes 🙂

Minimum aantal deelnemers

De Web&Coffee gaat door vanaf 5 deelnemers. We besluiten op de maandag ervoor of het doorgaat. Stuur eventueel Samir een e-mail als je twijfelt of het doorgaat.

Locatie

Weblish
De Stadstuin Jin Jersey
Vrieslantlaan 6 (Unit 23)
3526 AA Utrecht
Tel: 030 – 227 0595
Let op: ingang van Weblish is aan de Nieuw Amsterdamlaan.
Parkeren kan gratis in de omgeving.

Kosten

Deelname aan een Web&Coffee/Web&Pizza is 25 euro excl btw. Je kunt via de webshop hier afrekenen.

Trainer

Samir Rafiq

Deze training wordt gegeven door Samir Rafiq, al sinds 2015 werkzaam bij Weblish. Samir geeft onder meer trainingen: WordPress voor beginners, Beaver Builder Bootcamp, Webshop bouwen, Google Producten, Online Leeromgeving Maken, Werken met Gutenberg en Web&Coffee

Op al het lesmateriaal van Weblish is copyright van toepassing, zowel tijdens als na de training.

Evaluatie

Aan het einde van de training willen we graag van je weten hoe jij de training hebt ervaren en of je de leerdoelen hebt behaald. Hiervoor ontvang je aan het einde van de training een schriftelijke eind- evaluatie. Maar vanzelfsprekend evalueren we tussendoor ook regelmatig mondeling zodat we eventuele vragen en/of onvolkomenheden snel kunnen oppakken ter verbetering!

Algemene voorwaarden, Privacy- en klachtenbeleid

Tenslotte willen we je nog wijzen op ons privacybeleid (https://weblish.nl/privacyverklaring) en onze klachtenregeling (https://weblish.nl/klachtenformulier/).
Op deze training zijn de Algemene voorwaarden van Weblish van toepassing. Deze vind je hier: https://weblish.nl/algemene-voorwaarden/.

Vragen?

We denken je hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd, maar is er iets onduidelijk of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Laat het ons even weten via info@weblish.nl, we zijn je graag van dienst.

En anders tot binnenkort!


Manuela van Prooijen, Weblish.nl

25,00 excl. btw

Wissen
webcoffeesamir