• Elke 2 weken, 2,5 uur
 • Werken aan je WordPress website of SEO
 • Stoeien met (nieuwe) plugins of tools
 • Werken aan een betere beveiliging en vindbaarheid van je website
 • Door ontwikkelen van jouw vaardigheden én je website

Elke 2 weken ga je onder begeleiding van Samir in de groep aan de slag met je WordPress website. Wat kun je aan werken? Denk aan  het installeren van plugins of  tools, het versnellen of beveiligen van je website of  het verbeteren van je vindbaarheid. In Coronatijd zullen we zoveel mogelijk de sessies via Zoom houden. Tsja, en dan die koffie en koeken… Daar mogen jullie dus zelf nu even zelf voor zorgen 😉

Doelstelling

We vormen onderling duo’s of kleine groepjes met als doel om kennis te delen, uit te wisselen en elkaar snel op weg te helpen bij praktische uitdagingen. Belangrijkste doel is dat je de vaart houdt in het doorontwikkelen van je website en al doende je website verbetert. Je ontmoet daarnaast web-enthousiastics én gelijkgestemden.

Werkwijze

Samir of Manuela lopen rond om je helpen bij het oplossen van eventuele knelpunten. Het is handig om van te voren alvast door te geven waar je aan wilt gaan werken. Wij kunnen dan inschatten of dit een puntje is voor een Web&Coffee/Web&Pizza, of  toch meer voor een 1-op-1 sessie. We kunnen namelijk geen uitgebreide individuele instructie of troubleshooting doen tijdens een Web&Coffee-ochtend of Web&Pizza avond. Aan het begin van een sessie wordt gekeken welke punten mensen hebben en wie er in de groep kennis heeft om daarmee te helpen.

Wanneer?

 • Web&Coffee is altijd op dinsdagochtenden van 09:30 – 12.00 uur (om de week).
 • Web&Pizza is elke 6 weken op dinsdagavond van 17.00 – 20.00 uur (incl. lekker stuk pizza!).

Leerdoelen (wat kun je leren?)

 • Blijf op te hoogte van actuele webtrends
 • Weet welke plugins een must have zijn voor je WordPress website
 • Deel kennis en leer steeds meer
 • Boost je netwerk
 • Raak geïnspireerd
 • Til je eigen site(s) op een hoger plan

FAQ/Veelgestelde vragen

De trainingen worden gegeven op MBO-niveau en mocht je je afvragen welke vooropleiding verreist is? Ook daar houden we MBO-niveau voor aan.
Je moet kunnen werken in je WordPress website en basishandelingen kunnen doen.
Je hebt een WordPress website en doet daar het beheer over.
Je ervaart regelmatig dat je tegen de grenzen van je eigen kennis aanloopt.
Je beschikt over een behoorlijke basiskennis van WordPress, maar je wilt graag meer leren.
Voro de Web&Coffee geldt er geen huiswerk.
Nee bij de Web&Coffee krijg je geen bewijs van deelname of een certificaat. Maar wel lekkere koffie en koekjes 🙂
Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of Manuela van Prooijen op 030 – 227 0595.
Je hebt een laptop  (geen tablet!) nodig. We gaan er van uit dat je basishandelingen op je laptop kunt doen (knippen/plakken, bestandsbeheer).

Verder beschik je over een eigen WordPress website met beheerderstoegang.

Minimum aantal deelnemers

De Web&Coffee/Web&Pizza gaat door vanaf 6 deelnemers. We besluiten op de vrijdag ervoor of het doorgaat. Stuur eventueel Samir een e-mail als je twijfelt of het doorgaat.

Locatie

Smart Business Park
Kanaalweg 18  (gebouw C1 – te herkennen aan logo Coherent)
3526 KL Utrecht
Tel: 030 – 227 0595
Parkeren is gratis. Meld je via de intercom bij de ingang.

Kosten

Deelname aan een Web&Coffee/Web&Pizza is 25 euro excl btw. Je kunt via de webshop hier afrekenen.

Trainer

Samir Rafiq

Deze training wordt gegeven door Samir Rafiq, al sinds 2015 werkzaam bij Weblish. Samir geeft onder meer trainingen: WordPress voor beginners, Beaver Builder Bootcamp, Webshop bouwen, Google Producten, Online Leeromgeving Maken, Werken met Gutenberg en Web&Coffee

Op al het lesmateriaal van Weblish is copyright van toepassing, zowel tijdens als na de training.

Evaluatie

Aan het einde van de training willen we graag van je weten hoe jij de training hebt ervaren en of je de leerdoelen hebt behaald. Hiervoor ontvang je aan het einde van de training een schriftelijke eind- evaluatie. Maar vanzelfsprekend evalueren we tussendoor ook regelmatig mondeling zodat we eventuele vragen en/of onvolkomenheden snel kunnen oppakken ter verbetering!

Trainingen en hygiënevoorschriften in Coronatijd

Onze trainingen gaan tijdens Coronatijd gewoon door. Wel zijn een aantal zaken anders dan gebruikelijk:

 • Groepstrainingen worden via Zoom gegeven.
 • Individuele trainingen vinden op afstand plaats via Zoom of Splashtop (soort Teamviewer)
 • Individuele trainingen kunnen ook op ons kantoor plaatsvinden, waar wij zonder moeite 1,5 meter afstand kunnen houden en ons aan de nodige hygiënevoorschriften houden. Je kunt op deze pagina meer lezen over welke maatregelen wij op kantoor getroffen hebben: https://weblish.nl/hygienevoorschriften/

Algemene voorwaarden, Privacy- en klachtenbeleid

Tenslotte willen we je nog wijzen op ons privacybeleid (https://weblish.nl/privacyverklaring) en onze klachtenregeling (https://weblish.nl/klachtenformulier/).
Op deze training zijn de Algemene voorwaarden van Weblish van toepassing. Deze vind je hier: https://weblish.nl/algemene-voorwaarden/.

Vragen?

We denken je hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd, maar is er iets onduidelijk of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Laat het ons even weten via info@weblish.nl, we zijn je graag van dienst.

En anders tot binnenkort!


Manuela van Prooijen, Weblish.nl

Klaar ervoor? Schrijf je dan direct in

Je kunt via iDEAL, PayPal en creditcard betalen.

25,00 excl. btw

Wissen

25,00 excl. btw

Wissen

Trainingen in Coronatijd

Onze trainingen gaan gewoon door. In Coronatijd worden de groepstrainingen live bij ons op kantoor (Utrecht) gegeven. We hebben namelijk een examenopstelling van de tafeltjes waarbij 1,5 meter afstand tussen de cursisten wordt gegarandeerd. Bij individuele trainingen wordt de keuze gegeven: online, of bij ons op kantoor in Utrecht. Ook hanteren wij strenge hygiënevoorschriften.

Weblish.nl
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 39 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 39 beoordelingen