• Een unieke opleiding van 10 weken
 • Zet jouw eigen WordPress webbouwbedrijf neer
 • Werk aan betaalde opdrachten
 • 10 sessies van elk 2,5 uur
 • Business skills (onderhandelen met klanten, prijsafspraken)
 • Geheel in jouw tempo en gericht op jouw leerwensen

Weblish biedt een, voor Nederland, unieke opleiding aan. Je leert in 10 weken je eigen WordPress webbouwbedrijf neer te zetten! Tijdens deze opleiding (10 individuele sessies van 2,5 uur, te plannen in overleg) ga je de eerste sessie gelijk al aan het werk en zet je je eerste website neer. Je gaat, als je wilt, al tijdens je opleidingstraject betaalde opdrachten binnenhalen.

Snelheid en variatie!

Gedurende het traject passen we het tempo en moeilijkheidsgraad steeds verder aan zodat je na 10 weken niet alleen een site kunt bouwen, maar dat ook in snel tempo kunt doen. Elke sessie gaat vergezeld van een opdracht die als huiswerk de volgende week klaar moet zijn. Geen opdracht is hetzelfde, en is echt te vergelijken met hoe je het zelf binnen een WordPress webbouwbedrijf ook tegen komt.

Praktisch aan de slag met jouw onderneming én marketing

Je krijgt inzicht in je bedrijfs- en verdienmodel en ontdekt welke doelgroepen jij het beste kunt gaan benaderen. We maken samen een concreet actieplan voor jouw marketingactiviteiten. Hierdoor heeft jouw onderneming meer kans van slagen!

Leer de producten van Google inzetten voor je klanten

Je krijgt inzicht in hoe je zoekmachineoptimalisatie en Google Mijn Bedrijf voor je nieuwe klanten kunt inzetten.

Betaalde opdracht voor echte klant!

Tijdens deze individuele opleiding ga je actief op zoek naar opdrachtgevers voor wie jij een eindopdracht realiseert. Dat doe je door bv een oproep te plaatsen op LinkedIn, of het te melden in een zakelijk netwerk (als je daar lid van bent). De eisen aan dit eindproduct zijn door Weblish vastgesteld. Weblish geeft tips voor het zoeken naar betaalde opdrachten via coaching en acquisitieadviezen.

Een website bouwen is meer dan alleen programmeren!

Het neerzetten van een gebruiksvriendelijke en klantentrekkende website is een uitdaging waar veel bij komt kijken. We beginnen bij het uitwerken van een goed idee. Hier zullen we dan ook tijdens deze opleiding veel aandacht aan besteden. Zo leer je o.a. hoe je doelgroep, functie en creativiteit kunt verwerken in een goede website.

Leerdoelen (wat kun je leren?)

 • Je krijgt tips hoe je goed afspraken kunt maken met opdrachtgevers
 • Je weet hoe je WordPress moet installeren en inrichten
 • Je hebt kennis van ontwikkeling en ontwerp van de sitestructuur
 • Je weet hoe je een website moet onderhouden (plugin en thema updates, backups)
 • Je kunt een logische navigatiestructuur bedenken
 • Je weet de basisbeginselen van internetmarketing
 • Je kunt zelf WordPress thema’s aanpassen
 • Je leert werken met Elementor Pro of Beaver Builder (sorry, geen Divi)
 • Je kunt een website inrichten met Custom Post Types
 • Je kunt zelf een webwinkel opzetten
 • Je kunt hostingomgeving voor klanten inrichten
 • Je weet klantenwensen snel te vertalen naar een klantentrekkende website
 • Je hebt kennis van basis zoekmachineoptimalisatie (hoe kom je hoger in Google)
 • Je weet hoe je een klantentrekkende website kunt neerzetten (Conversieoptimatisatie)
 • Je bouwt een Online leeromgeving/e-learning website in LearnDash LMS
 • Je kunt een meertalige website maken
 • Je kunt de belangrijkste Troubleshooting acties uitvoeren
 • Je bent op de hoogte van praktische ondernemerstips
 • Je kunt websites verhuizen van testomgeving naar hosting van klant
 • Je leert werken met FTP, phpmyadmin.

Alles gaat in onderling overleg. Jouw leerdoelen zijn het uitgangspunt.

FAQ

De trainingen worden gegeven op MBO-niveau en mocht je je afvragen welke vooropleiding verreist is? Ook daar houden we MBO-niveau voor aan.

Je hoeft voor deze opleiding geen ruime ervaring met webbouw/webdesign te hebben, al werkt kennis van WordPress, html/css enorm in je voordeel. We gaan er van uit dat je ervaring hebt met het beheren van een website en beschikt over basis computerkennis en dat je vertrouwd bent met Windows, weet hoe je bestanden en mappen beheert op je computer.

– zzp-ers
– Virtual Assistants / WebAssistants
– mensen die graag willen starten als zzp-er en gelijk aan de slag willen met een eigen WordPress webbedrijf

De opleiding is behoorlijk intensief, die naast de wekelijkse instructieochtend of -middag veel tijd vraagt. Je moet namelijk huiswerk doen zoals wekelijks een nieuwe website opleveren. De huiswerkbelasting is ongeveer 8 uur per week. Daarnaast moet je actief contact leggen met potentiële opdrachtgevers.

Ja, je ontvangt na afloop van dit programma een certificaat via de mail toegestuurd.

Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of Manuela van Prooijen op 030 – 227 0595.

Je hebt een laptop  (geen tablet!) nodig. We gaan er van uit dat je basishandelingen op je laptop kunt doen (knippen/plakken, bestandsbeheer). Leer verderop in deze FAQ over de eisen t.a.v. de laptop/Macbook.
Verder beschik je over een eigen WordPress website met beheerderstoegang.

Omdat dit een behoorlijk pittig bedrag is, bieden we aan om in 10 termijnen van € 235 + 21% btw te betalen. Het totaalbedrag is dan €2.350,00 + 21% btw Wil je dit? Stuur dan even een mail naar info@weblish.nl.

Een laptop hoort bij je basisuitrusting wanneer je deze training bij ons volgt. Het maakt voor ons niet uit of je met een Windowslaptop of Macbook werkt. We verwachten wel dat je je laptop goed kent, en basishandelingen kunt doen. Denk aan knippen, plakken, mappenstructuur – zoals de downloadsmap – weten, browsergeschiedenis kunnen legen, kladblokfunctie gebruiken.

Trainingen via Zoom

De trainingen vinden online plaats via Zoom. Manuela is 1 x per maand een week in Nederland. Je kunt in die week kiezen of je dan naar Utrecht komt, of dat je de training op afstand via Zoom volgt.

Kosten

Je betaalt € 2.205 excl. btw voor 10 individuele sessies van 2,5 uur. Betaling in termijnen is mogelijk.

In 10 termijnen betalen mogelijk

Dit bedrag kan je in één keer betalen, maar als service voor onze cursisten bieden wij ook de mogelijkheid te betalen in 10 termijnen van € 235. Indien je bij jouw inschrijving hebt aangegeven gebruik te willen maken van deze mogelijkheid dan ontvang je z.s.m. een aanvullende mail van onze administratie  waarin deze betaalregeling is uitgewerkt.  

Hierin staan de eventuele overeengekomen aanvullende betalingsvoorwaarden, de termijnbedragen en voor welke data de betaling binnen moet zijn. In beide gevallen zijn onze algemene voorwaarden onverminderd van toepassing.

Trainer

Je trainer is Manuela van Prooijen, die zich al sinds 1995 verdiept in de wereld van websites. Ze  geeft sinds 2012 trainingen op het gebied van (WordPress) webtechniek en online marketing en is een enthousiast lid van de WordPress community.

Manuela van Prooijen

Online database met videohandleidingen

Ook krijg je toegang tot onze online leeromgeving waar je ondersteunend lesmateriaal kan vinden. We gebruiken hiervoor het LMS LearnDash in combinatie met WordPress. Hiervoor ontvang je automatisch de benodigde inlogcodes via de mail.

Duur training

Deze training bestaat uit 10 sessies van 2,5 uur. Het inplannen van de sessies gebeurt in onderling overleg.

Op al het lesmateriaal van Weblish is copyright van toepassing, zowel tijdens als na de training.

Evaluatie

Aan het einde van de training willen we graag van je weten hoe jij de training hebt ervaren en of je de leerdoelen hebt behaald. Hiervoor ontvang je aan het einde van de training een schriftelijke eind- evaluatie. Maar vanzelfsprekend evalueren we tussendoor ook regelmatig mondeling zodat we eventuele vragen en/of onvolkomenheden snel kunnen oppakken ter verbetering!

Algemene voorwaarden, Privacy- en klachtenbeleid

Tenslotte willen we je nog wijzen op ons privacybeleid en onze klachtenregeling.
Op deze training zijn de Algemene voorwaarden van Weblish van toepassing.

Vragen?

We denken je hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd, maar is er iets onduidelijk of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Laat het ons even weten via info@weblish.nl. We zijn je graag van dienst.

Prijs:

2.205,00 excl. btw

Start Je Wordpress Webbouwbedrijf in 10 Weken

Als onafhankelijke review partij bevestigt The Feedback Company dat Weblish door klanten is beoordeeld met een 9.5 uit 10. In totaal zijn 183 reviews gegeven.