In 3 dagdelen leer je:

 • De fijne kneepjes van de nieuwe pagebuilder Oxygen
 • Sjablonen aanmaken voor handig hergebruik
 • De vele keuzemogelijkheden van Oxygen in beeld
 • Een enorme boost in je webbouwskills
 • Een eigen thema bouwen (kan geen andere pagebuilder!!!)
 • Bouw complexe websites zonder code

In de Oxygen Booster training je in 3 sessies de fijne kneepjes van het werken met deze krachtige en flexibele pagebuilder. Ik hoor jullie al denken: “Huh, nooit van gehoord, deze pagebuilder… zal het dan wel wat zijn?” Geloof me, wij kennen deze pagebuilder zelf ook pas een paar maanden maar vielen steil achterover bij wat het kan en met welk gemak je dat kunt doen. Echt wauw-effect! Bij ons zit hij nu standaard in de gereedschapskist! Pak deze training aan om je echt te laten verrassen. Hiermee geef je jezelf een fikse voorsprong op de concurrentie die deze powertool nog niet kennen.

Kun je niet precies bouwen waar je klant om vraagt? En wil je een nieuwe, snelle pagebuilder aan je vaardighedenset toevoegen? Dan is de Oxygen Builder iets voor jou. Deze cursus leert je de ongelooflijke kracht van Oxygen Builder te benutten. Bij Weblish zijn we altijd op zoek naar  pagebuilders die meer flexibiliteit bieden. Na het lezen van diverse goede reviews hebben we ons laten verleiden tot het aanschaffen van de Oxygen paginabuilder.  En geloof me, daar hebben we geen moment spijt van! Wat een krachtige tool is dit! 

Wat is Oxygen?

Wat kun je verwachten?

Voor deze training verwachten we dat je al ervaring hebt met het opbouwen van websites, dus niet alleen als contentbeheerder. Hoewel Oxygen superveel mogelijkheden biedt kan het ook overweldigend lijken als je er voor het eerst mee begint. Maar hé, daarom volg je deze training ook, om de fijne kneepjes te leren. We gaan tijdens de tweede sessie echt een website nabouwen.

Leerdoelen (wat ga je leren)

 • Basisbeginselen van Oxygen
 • Templates maken die je kunt toewijzen aan pagina’s, berichten, archiefpagina’s, WooCommerce pagina’s, je 404 pagina
 • Eigen thema voor website bouwen (geen andere pagebuilder kan dit!!!!!)
 • WooCommerce integratie
 • Gutenberg integratie
 • Header makkelijk opbouwen
 • Scroll animaties
 • Hover states instellen
 • Multi-Element Styling / Classes
 • Snelle laadtijden van je webpagina neerzetten
 • Ontwerpbibliotheek beheren
 • Responsive ontwerp
 • Modal boxes/popups
 • Conditionele logica
 • Dynamische data

Eigen thema bouwen

Een supergave functie binnen Oxygen (daar hou ik maar niet over op tegen mensen) is dat je zelf templates kunt maken die je kunt toewijzen aan pagina’s, berichten, archiefpagina’s, WooCommerce pagina’s. Noem maar op. En je kunt per template bepalen hoe je die wilt inzetten, alleen voor berichten of voor pagina’s of voor allebei. Nu hoor ik je denken: “Ja, maar dat kun je ook bij andere pagebuilders!”. Wat Oxygen hierin onderscheidt is je dat niet alleen in bepaalde onderdelen doet, maar dat je met Oxygen dus een totaal NIEUW thema bouwt. Nog duidelijker: je huidige thema wordt vervangen door Oxygen. Hoe gaaf is dat?

Gebruikers aan het woord

Deze video laat WPJohnny precies zien wat de mogelijkheden zijn met Oxygen:

Bevestiging deelname

Plaatsing voor de cursus gaat in volgorde van aanmelding tot het maximum aantal cursisten bereikt is. Bij 4 aanmeldingen gaat de groepscursus door.

Locatie

Weblish
De Stadstuin Jin Jersey
Vrieslantlaan 6 (Unit 23)
3526 AA Utrecht
Tel: 030 – 227 0595
Let op: ingang van Weblish is aan de Nieuw Amsterdamlaan.
Parkeren kan gratis in de omgeving.

Wat kost het?

 • Groepstraining Oxygen Booster in 3 sessies: € 450 (ex btw).

Dit is inclusief koffie, thee, snacks en cursusmateriaal.

Trainer

Deze training wordt gegeven door Samir Rafiq, al sinds 2015 werkzaam bij Weblish. Samir geeft onder meer trainingen: WordPress voor beginnersBeaver Builder BootcampWebshop bouwenGoogle ProductenOnline Leeromgeving MakenWerken met Gutenberg en Web&Coffee

Online database met videohandleidingen

Ook krijg je toegang tot onze online leeromgeving waar je ondersteunend lesmateriaal kan vinden. We gebruiken hiervoor het LMS LearnDash in combinatie met WordPress. Hiervoor ontvang je automatisch de benodigde inlogcodes via de mail.

Duur training

Deze training bestaat uit 3 sessies van 2,5 uur, verspreid over 3 verschillende dagen.

Op al het lesmateriaal van Weblish is copyright van toepassing, zowel tijdens als na de training.

Evaluatie

Aan het einde van de training willen we graag van je weten hoe jij de training hebt ervaren en of je de leerdoelen hebt behaald. Hiervoor ontvang je aan het einde van de training een schriftelijke eind- evaluatie. Maar vanzelfsprekend evalueren we tussendoor ook regelmatig mondeling zodat we eventuele vragen en/of onvolkomenheden snel kunnen oppakken ter verbetering!

Algemene voorwaarden, Privacy- en klachtenbeleid

Tenslotte willen we je nog wijzen op ons privacybeleid (https://weblish.nl/privacyverklaring) en onze klachtenregeling (https://weblish.nl/klachtenformulier/).
Op deze training zijn de Algemene voorwaarden van Weblish van toepassing. Deze vindt je hier: https://weblish.nl/algemene-voorwaarden/

Vragen?

We denken je hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd, maar is er iets onduidelijk of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Laat het ons even weten via info@weblish.nl of een telefoontje naar 030 – 2270595. Misschien staat je vraag ook bij de Veelgestelde vragen. We zijn je graag van dienst.

En anders tot binnenkort!


Manuela van Prooijen, Weblish.nl

450,00 excl. btw

Wissen
Oxygen Pagebuilder Booster