In 10 lessen (met huiswerkbegeleiding) behandelen we het volgende:

  • Les 1-3: Leer alle ins en outs van de pagebuilder Divi
  • Les 4: Webshop bouwen met Divi
  • Les 5: Versnellen en optimaliseren van je website
  • Les 6: Beveiligen en verhuizen van je website
  • Les 7: Leer werken met Custom Post Types
  • Les 8: Meertalige website maken met WPML
  • Les 9: Website troubleshooting
  • Les 10: SEO voor je Divi website

Uitgebreide informatie

Divi is een zeer krachtige WordPress-pagebuilder waarmee in een handomdraai prachtige websites kunt maken. Bij Weblish zijn we dol op de ongekende mogelijkheden die Divi biedt. Jarenlang waren niet van Beaver Builder af te brengen, maar door ons meer te verdiepen in Divi merken we dat we onze klanten nóg beter kunnen bedienen. We kijken in eerste instantie naar de behoefte van de klant, en besluiten daarna welke pagebuilder daarbij het beste past.

Meer dan alleen werken met Divi

In deze opleiding ga je niet alleen leren werken met de pagebuilder Divi. Je gaat ook aan de slag met het zo goed mogelijk neerzetten van je website: dus zorgen dat je website snel laadt, goed gevonden kan worden in de zoekmachines, strak beveiligd is en eventueel in meerdere talen getoond kan worden. Je leert dus een totaalpakket aan vaardigheden om zo goed mogelijk met je website aan de slag te gaan.

Voor wie is dit geschikt?

Voor deze training verwachten we niet dat je over een basiskennis WordPress beschikt. De opleiding wordt namelijk voorafgegaan door een serie video’s over hoe je hosting en een domeinnaam regelt, WordPress, thema- en pluginbestanden installeert. Dat onderdeel is niet verplicht en valt niet onder het huiswerk.

In je eigen tempo te volgen, maar wel met huiswerk

Je kunt lekker in je eigen tempo deze training volgen, maar we kijken wel je huiswerkopdrachten na. Iedere week ontvang je een nieuwe les met een huiswerkopdracht. Deze opdracht kijken wij voor je na en voorzien we van feedback. Bij voldoende goedgekeurde huiswerkopdrachten ontvang je per post een certificaat.

Studiebelasting

Wekelijks moet je rekenen op een studiebelasting van maximaal 4 uur inclusief het bekijken van de video’s.

Bevestiging deelname

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je deelname. Je ontvangt van ons snel bericht wanneer je kunt starten met de (online) opleiding.

Wat kost het?

  • Totaalopleiding Divi – 10 lessen inclusief huiswerkbegeleiding: € 995 (ex btw).

Trainer

Deze online training wordt gegeven door Samir Rafiq, al sinds 2015 werkzaam bij Weblish. Samir geeft onder meer trainingen: WordPress voor beginnersBeaver Builder BootcampWebshop bouwenGoogle ProductenOnline Leeromgeving MakenWerken met Gutenberg en Web&Coffee

Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot onze online leeromgeving waar je het lesmateriaal kunt vinden. We gebruiken hiervoor het LMS LearnDash in combinatie met WordPress. Hiervoor ontvang je automatisch de benodigde inlogcodes via de mail.

Duur training

Deze training bestaat uit 10 wekelijkse lessen.

Op al het lesmateriaal van Weblish is copyright van toepassing, zowel tijdens als na de training.

Evaluatie

Aan het einde van de training willen we graag van je weten hoe jij de training hebt ervaren en of je de leerdoelen hebt behaald. Hiervoor ontvang je aan het einde van de training een schriftelijke eind- evaluatie. Maar vanzelfsprekend evalueren we tussendoor ook regelmatig mondeling zodat we eventuele vragen en/of onvolkomenheden snel kunnen oppakken ter verbetering!

Algemene voorwaarden, Privacy- en klachtenbeleid

Tenslotte willen we je nog wijzen op ons privacybeleid (https://weblish.nl/privacyverklaring) en onze klachtenregeling (https://weblish.nl/klachtenformulier/).
Op deze training zijn de Algemene voorwaarden van Weblish van toepassing. Deze vindt je hier: https://weblish.nl/algemene-voorwaarden/

Vragen?

We denken je hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd, maar is er iets onduidelijk of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Laat het ons even weten via info@weblish.nl of een telefoontje naar 030 – 2270595. Misschien staat je vraag ook bij de Veelgestelde vragen. We zijn je graag van dienst.

En anders tot binnenkort!


Manuela van Prooijen, Weblish.nl

995,00 excl. btw

Divi Bootcamp