In 1 dagdeel een animatievideo!

  • Een kennismaking met dé tool voor videopresentaties voor jouw bedrijf
  • Je leert hoe je deze video’s kan inzetten voor jouw bedrijf
  • Je weet hoe video’s je vindbaarheid in Google kunnen boosten
  • 1 op 1 òf in een groep

In deze 2,5 uur durende Animatievideo maken met Powtoon workshop maak je kennis met een tool die je kunt gebruiken om videopresentaties voor je bedrijf mee te maken:  Powtoon. We leren je op welke manieren je dit soort video’s kunt inzetten. Lees de blog over hoe je Powtoon kunt inzetten voor je bedrijf.

Wat kun je na afloop?

  • Je kunt geanimeerde video’s maken met Powtoon
  • Je weet hoe en wanneer je Powtoon  kunt inzetten in je bedrijf
  • Je weet hoe video’s je vindbaarheid in Google kunnen boosten.

Voor wie is deze workshop geschikt?

  • Zelfstandig ondernemers
  • Communicatieprofessionals

Bekijk een voorbeeld van Powtoon

 Is één dagdeel niet te kort?

Het is niet de bedoeling dat deze workshop je opleid tot volleerd animatieprofessional. Net als met alle andere online skills is het ook hier zaak om er gelijk mee aan de slag te gaan en veel te oefenen en uit te proberen. Deze workshop is hopelijk de aanzet tot heel veel acties op animatiegebied.

Kan ik dit ook 1-op-1 volgen, dus niet in een groep?

Jazeker, we bieden deze training ook als een individuele training aan. Het kan namelijk zijn dat je met bepaalde software moet werken waar wij in de groep niet mee werken en toch de fijne kneepjes wilt leren. Dan is een 1-op-1 sessie een goede oplossing. Mail ons via info@weblish.nl als je daar interesse in hebt, dan plannen we een afspraak in.

Waarom wordt deze training niet online aangeboden?

Deze workshop wordt juist niet online aangeboden omdat het onze ervaring is dat het heel fijn is als er iemand rondloopt die direct met je meekijkt -of bijvoorbeeld je instellingen goed zijn- vanwege het licht technische karakter van de workshop. Ook wordt de dynamiek van het werken in een groep als een groot voordeel genoemd. Je leert van elkaars ervaringen en raakt daardoor ook geïnspireerd.

Voorbereiding

Het is handig als je vooraf fotomateriaal van jouw bedrijf op een USB-stick verzamelt en meeneemt. Hiermee kunnen we dan tijdens de workshop aan de slag!

Basis computerkennis en het hebben van een laptop met wifi is vereist (geen tablets!). We gaan er van uit dat je basishandelingen op je laptop kunt doen (knippen/plakken, bestandsbeheer). Zorg dat je beschikt over voldoende afbeeldingen/foto’s van jezelf/je bedrijf om mee te oefenen.

Vrijstellingenbeleid?

Omdat Weblish de mogelijkheid biedt om alle aangeboden trainingen ook “op maat” te volgen binnen een individueel traject, werkt Weblish niet met vrijstellingen. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 2270595.

Bevestiging deelname

Plaatsing voor de cursus gaat in volgorde van aanmelding tot het maximum aantal cursisten bereikt is. De cursus gaat door bij tenminste 3 deelnemers.

Waar is de cursus?

Smart Business Park
Kanaalweg 18 (gebouw C1)
3526 KL Utrecht
Tel: 030 – 227 0595

Er is gratis parkeren bij onze trainingslocatie. Meld je via de intercom bij de ingang.

Vragen?

Voor vragen over deze workshop kun je contact opnemen met Manuela van Prooijen via info@weblish.nl of bellen naar 030 – 2270595.

Klaar ervoor? Schrijf je dan direct in

Je kunt via iDEAL, PayPal en creditcard betalen.

99,00 excl. btw

Wissen

99,00 excl. btw

Wissen
Weblish.nl
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 34 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 34 beoordelingen